Mit szóltok ehhez a sztorihoz?
Figyelt kérdés
ma nőgyógyászaton a váróban egy lány fel volt háborodva(jogosan),mert ő fog.gátló mellett esett teherbe és nem vetethette el,mert nem kapott addigra időpontot.Egy héttel túl haladta a 12hetet és most azért kell megszülnie,mert nem kapott hamar időpontot abortuszra.2010. jún. 11. 12:52
41/42 anonim válasza:
Hát felesleges háborognod,egyáltalán nem tudom,hogy miért szúrta ez ennyire a szemedet.Mivel a kérdés nem az volt,hogy mit szólsz az abortuszhoz(te szinte erre válaszoltál),hanem hogy a történethez mit szólsz.Szerintem a lényege nem az volt,hogy ki volt már abortuszon és ki nem,vagy hogy mit szól a terhességmegszakításhoz.Én nem vetettem el a kislányomat,egyrészt,mert úgy gondoltam nem véletlenül jött össze,másrészt mert nem volt rá okom,hogy ne tartsam meg,nem utolsósorban pedig azért,mert nem bírtam volna elfelejteni,de ettől még nem ítélem el azokat az embereket,akik megteszik.Ez mindenkinek a szíve joga,hogy,mit csinál,és szerintem annak,aki olyan helyzetben van,lehet,hogy jobb is,nem tesz tönkre legalább 2 életet.Azt meg könnyű mondani,hogy adja örökbe,ha már látja valaki a babáját,ez elég nehéz lehet,akkor meg már lehet megtartja ,aztán a végén utcára kerül vele,vagy ilyesmi.És inkább vetesse el,mint hogy miután megszülte pl. egy nyilvános wc-ben,beledobja a kukába...Nem tudjuk,hogy mennyi idős lányról volt szó,lehet csak 16-17 éves,én megértem,hogy még nem akart gyereket.Úgyhogy ne ítélj el senkit emiatt,mert nincsen jogod hozzá.Amit belinkeltél,arról pedig annyit,hogy biztosan volt az idősebb babáknak valami bajuk,mert egy idő után ok nélkül SEHOL NEM VÉGEZNEK ABORTUSZT!!!Azok a babák jóval idősebbek ,legalábbis a nagyrészük,az meg,hogy mit írnak oda szövegnek,csak egy dolog.Akármit oda lehet írni,ezt mindenki tudja.
42/42 anonim válasza:
Jah,és nem hiszem,hogy bárki gyakorlott abortuszra-járó lenne,csak egyszerűen leírták a véleményüket.Az meg,hogy elhiszed,amit ott az oldalon írkálnak,hogy nem voltak betegek azok a babák,hát szerintem ne tedd...És felesleges volt ezt belinkelni,mert szerintem azért elképzelése mindenkinek van róla,hogy milyen lehet a "kaparás",ahogy te írod,másrészt meg ha tényleg olyan emberbarát és babaszerető vagy,akkor nem nézegetnél ilyen oldalakat,ha meg mégis,akkor beteg vagy,de nagyon,ja és a terhességmegszakítást nem "kaparásnak "neveznéd,mivel ez olyan,mintha egy hentes beszélne a felvágni való húsról...Úgyhogy inkább ne is írj semmit ezek után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!