Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szóltok ehhez a sztorihoz?

Mit szóltok ehhez a sztorihoz?

Figyelt kérdés
ma nőgyógyászaton a váróban egy lány fel volt háborodva(jogosan),mert ő fog.gátló mellett esett teherbe és nem vetethette el,mert nem kapott addigra időpontot.Egy héttel túl haladta a 12hetet és most azért kell megszülnie,mert nem kapott hamar időpontot abortuszra.
2010. jún. 11. 12:52
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

"kedves" 14.09-es!

bírom aki ilyen linkeket tesz be. csak az a baj hogy amiket mutatnak az közel sem 12 hetes babák.tudhatnád, hisz gyakorlott anyuka vagy!

azok pedig akik már szép kifejlettek, nem abortusz következményei.

egyébként meg én is elmondom neked hogy nekem kell szednem egy gyógyszert és éppen pár hete mondta a nőgyógyászom hogy ha megszültem akkor másik fogigátlót kell nézni, illetve másik védekezési lehetőséget mert a rendszeresen szedett gyógyszer rontja a fogigátló hatását. függetlenül attól hogy nekem 15 éve nem volt bajon a fogigátlóval.

Bírom a sok okoskodót akik kétségbe vonják egyesek életét, miszerint fogigátló mellett nem eshetnek teherbe!Talán ők is így jártak? akkormiylen jogon hazudtolnak meg bárkit is? milyen jogon törnek pálcát egy abortuszos felett, mikor gőzük sincs arról hogy ki miért tett ezt vagy azt!

2010. jún. 11. 14:39
 32/42 anonim ***** válasza:
0%
Jaaaaaj, megkerült a fogigátló, már vártam=)
2010. jún. 11. 14:40
 33/42 anonim ***** válasza:
Ha ilyen okos vagy,kedves "nem abortuszpárti",akkor kérdezd már meg a dokidat,akihez legközelebb mész a 4. babával,hogy mi a helyzet a tabival...Én sem vetettem el egyébként,úgyhogy ne írkálj itt baromságokat...
2010. jún. 11. 14:42
 34/42 anonim ***** válasza:

Van egy ismerősöm, a 13 hétbe vették észre hogy terhes, mert gyogyit szedett. Voltak bajai azt mondták hormonzavar...Sajnos vannak ilyen "jó" orvosok! Jahh, amugy egészséges babája lett.

Van egy másik ismerősöm, még spirál mellett is teherbeesett!! Valaki túl fogékony... Én meg szenvedek:(

Ilyen az élet!

2010. jún. 11. 14:52
 35/42 anonim ***** válasza:

Na te okos, aki szerint gyógyszer mellett nem lehet teherbeesni, ezt olvasd el, figyelmesen, és értelmezd, azután járjon az a buta szád.

MENNYIRE HATÉKONY A TABLETTA?

Elméletben a tabletta hatékonysága több, mint 99%, a gyakorlat azonban sokkal alacsonyabb számot mutat. A tabletta használatának során a nők 1,9-18,1%-a tapasztal nem tervezett terhességet.[6]

Ezek a tabletta melletti meglepetésszerű terhességek több tényezőnek köszönhetőek. A tabletta és egyéb gyógyszerek kölcsönhatására megváltozhat a fogamzásgátló hatás eléréséhez szükséges hormonszint a vérben. Ez a gyógyszer-kölcsönhatás jelentős lehet az általánosan használt "alacsony hormontartalmú" ta"lettánál, ahol már csekély vér hormonszint változások gyakoribb ovulációt és így váratlan terhességet eredményezhetnek. A tabletta melletti terhességek számát az is növeli, hogy a nők gyakran nem tartják be az előírást, néha a motiváció hiánya miatt, különösen fiatal korban (15-24 év).

2010. jún. 11. 15:00
 36/42 anonim ***** válasza:
Na csajok jól sikerült "összevesznetek".Igaz nem olvastam végig a kommenteket csak bele olvasgattam,de nekem fura hogy a kérdező semmit sem reagál.Nektek ez nem feltűnő?Jött már 4 oldalnyi válasz,de még csak azt sem mondta el hogy mi a véleménye erről az egészről.Jól provokatív a kérdés számomra.
2010. jún. 11. 16:03
 37/42 anonim ***** válasza:

A 14.9-esnek csak azért hihetetlen,h. terhes lehet maradni gyogyi mellett, mert ő még nem járt úgy. Egyszer már leírtam,h. anyukám is 2X esett teherbe gyógyszer mellett. Az első babát, tesómat megtartotta, de iszonyú szegények voltunk akkor. 4 gyereket neveltek apával de nem nagyon tudtak napról napra megélni. Második alkalom tavaly történt, egyrészt a koruk miatt nem vállalták a babát, másrészt betegesek is, harmadszor egyáltalán nem akarták, hisz védekeztek is!!!. Van olyan,h. kidobja a szervezet a bogyót, és túlságosan is termékeny egy nő. Van ilyen. És a válaszokból ítélve, nem anya van egyedül ezzel a problémával.

11h km.

2010. jún. 11. 20:55
 38/42 anonim ***** válasza:

2 hete kórházban vagyok vérzéssel a 10 héttől....mellettem sorban napi váltással cserélődnek az abortuszosok...hajmeresztő miket mesélnek...volt egy aki befeküdt és itt derült ki hogy kicsúszott az időből és ő is ment ahogy megtudta...igenis nagy a sorbanállás és nem jutnak be azonnal...volt akit 2 héten át hitegetett az orvosa hogy kap időpontot végül is eljött ide és beerőszakolta magát úgy hogy itt senkit nem ismert és így is már pár nap híján 12 hetes lett...neki az volt a mázlija hogy korán észrevette és volt idő még a hitegetéseknek felülni...

én azért küzdök hogy megmaradjon a kincsem ők meg azért hogy ne tegyenek szerencsétlenné min.3 embert...ezt a jogot nem szabadna hogy elvegyék pusztán helyhiány vagy pénzhiány miatt...

2010. jún. 12. 08:43
 39/42 A kérdező kommentje:
sziasztok!Nem én jártam igy,én is gyógyszert mentem iratni,illetve megkérdezni mikor lehetne uh-ra menni,mivel cisztáim vannak.És láss csodát,várnom kell 3hónapot.
2010. jún. 12. 16:55
 40/42 anonim ***** válasza:
44%

Igen,bírjátok ha valaki "ilyen"linkeket rak be?Én meg azokat bírom akik ennyire rezzenéstelen arccal beszélnek az abortuszról...

Írtam amikor belinkeltem az oldalt,hogy remélem nem gond az angol nyelv.Ezek szerint gond hiszen csak válaszoltok a nagy abortusz párti felfogásotokkal de látom semmit nem értettek meg az oldalból.

Az oldalon szereplő meggyilkolt babák 90%-a NEM FEJLŐDÉSI RENDELLENESSÉG miatt került a vödörbe,hanem mert drága jó anyukájuk szépen húzta az időt és persze a második ill harmadik trimeszterben jut eszébe elvetetni.

Lásd:baby David,baby Malakias.

Amúgy nem csak 24 hetes vagy ennél idősebb babákat kapartatnak ki magukból az anyukák hanem van a témák között 7-12 hetes is.Azokról is vannak képek!

Mielött visszaszóltok,talán olvasni kellene és megnézni a képeket.

De tök mindegy a lényeg,hogy már sejnos oda jutottunk ebben az országban,hogy azokat nézik le és szólják meg akik abortusz ellenesek.

Igen gyakorló anyuka vagyok,nem gyakorló abortuszra járó.

Én még akkor sem vetetném el a gyermekemet ha megerőszakolnának,inkább kihordanám és örökbe adnám,de az is lehet,hogy felnevelném.Semmiképp nem lennék gyilkos!

2010. jún. 14. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!