Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes egy ilyen lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes egy ilyen lánnyal foglalkoznom? Mit szóltok a sztorihoz?

Figyelt kérdés
Nyáron ismerkedtünk össze a csajjal, aztán a közös szimpátia ellenére a távolság miatt nem jöttünk össze, viszont egy fesztivál alkalmával pár napot együtt töltöttünk. Ott néha mint egy pár, néha mint két haver voltunk. Aztán újra nem tudtunk találkozni, de akkor még minden ok volt. Pár hét múlva haverom (akivel a csaj is jóban van) bekavart azt állítva, hogy én csak azért mentem a fesztiválra, hogy meg***jam a csajt. (Ez nem igaz!) A csaj ezután (azt állítva, hogy hisz nekem, miszerint az állítás baromság) nagyon keveset, majd egyáltalán nem foglalkozott velem. Most azt állítja, hogy ő már nem tud úgy rám nézni, mint eddig, mert nagyot csalódott bennem és msn-ről is kitörölt és gondolom az életéből is szeretne törölni.
2009. okt. 16. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A remény addig l ameddig Te élteted.

Fontos neked a lány?Akkor küzdj érte!!

Ha tudod az email címét,azt megírhatod,hogy sokat nem jelenthettél neki,ha csak így elakar tűnni az életedből.

Átgondolja ezt még.

2009. okt. 16. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
jaj istenem, és klassz srácot nem találsz ilyen tyúkok helyett ?
2009. okt. 16. 17:16
 3/8 A kérdező kommentje:

Régebben voltak érzéseim iránta, de már egyáltalán nincsenek és én vagyok, aki igazán csalódott benne és engem már nem nagyon érdekel.

Régebben neki is voltak szerintem érzései felém, de ugye nem is találkozunk meg semmi, emellett nagyon népszerű a fiúk körében, tehát nem hinném, hogy annyira nehéz lenne neki felejteni.

2009. okt. 16. 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:
ha nem érdekel, akkor miért akarsz vele foglalkozni?
2009. okt. 16. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Figyelj, hagyd a frászba, keress inkább egy kalssz srácot! Meglásd, annak legalább agya is van, nem lesz ennyi gond!
2009. okt. 16. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:
hagyd a francba sokszáz jobb nő rohangál, akiknél több esélyed van, és nemilyenkis hazudós libák.
2009. okt. 16. 17:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten azért érdekel.
2009. okt. 16. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem érdekled a csajt. Elég szemét, hogy arra fogja, hogy azért, mert meg akartad d**ni! Miből vonta ezt le? Miért nem hisz neked? Hogyha akarna tőled valamit, tuti nem törölne msn-ről.

Megmondom őszintén, hogy szerintem ennek a csajnak egy ideig jó voltál, de már megunt vagy valami ilyesmi. Bocsi, de tuti ez van a pakliban. Hogy bíztasslak is, örülj neki, majd találsz jobbat!

Egy 20 éves lány.

2009. okt. 16. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!