Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy ilyen lánnyal foglalkoznom? Mit szóltok a sztorihoz?
A remény addig l ameddig Te élteted.
Fontos neked a lány?Akkor küzdj érte!!
Ha tudod az email címét,azt megírhatod,hogy sokat nem jelenthettél neki,ha csak így elakar tűnni az életedből.
Átgondolja ezt még.
Régebben voltak érzéseim iránta, de már egyáltalán nincsenek és én vagyok, aki igazán csalódott benne és engem már nem nagyon érdekel.
Régebben neki is voltak szerintem érzései felém, de ugye nem is találkozunk meg semmi, emellett nagyon népszerű a fiúk körében, tehát nem hinném, hogy annyira nehéz lenne neki felejteni.
Nem érdekled a csajt. Elég szemét, hogy arra fogja, hogy azért, mert meg akartad d**ni! Miből vonta ezt le? Miért nem hisz neked? Hogyha akarna tőled valamit, tuti nem törölne msn-ről.
Megmondom őszintén, hogy szerintem ennek a csajnak egy ideig jó voltál, de már megunt vagy valami ilyesmi. Bocsi, de tuti ez van a pakliban. Hogy bíztasslak is, örülj neki, majd találsz jobbat!
Egy 20 éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!