Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még foglalkoznom vele vagy inkább hagyjam?
Figyelt kérdés
Van 1 srác aki nagyon tetszik nekem, beszélgetni is szoktunk(főleg msnen) és mindig mosolyogva köszön...ha találkozunk mindig nagyon bámul, bkivel beszél...De a fél sulival lefeküdt már és azt mondta h ez így jó neki h szingli és mindenkivel lefekszik, és mondta egyszer h nem szeretne bnőt mert egy életre elég volt neki a szerelemből..a bnőim szerint ugyan tetszem neki mert télleg mindig nagyon bámul, és máshogy viselkedik velem mint bki mással, és ha mondok vmit(pl h látom sokat van ezzel vagy azzal vagy h nem köszön) akkor másnap már változtat rajta...jah és egyébként tudja h tetszik nekem, mert kiadta magát msnen lánynak ésúgy kérdezett rá 2szer is2009. okt. 13. 18:35
1/7 anonim válasza:
Szerintem érdemes vele foglalkozni =)...bár hogy a fél sulival lefeküdt,kicsit..nem is tudom..na mind1,érted a lényeget :D..^^
2/7 anonim válasza:
Max te leszel a következő trófea akit kiakaszt a fogasra az előszobába. Tényleg ennyi eszed van?
3/7 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam hogy le is feküdnék vele és ezt ő is tudja...csak azt h lefeküdt a fél sulival, de csak így szimplán járás meg semmi nélkül
2009. okt. 13. 19:28
4/7 anonim válasza:
naná hogy köszön meg foglalkozik veled mig le nem töm. aztán ha teis megvoltál akkor le se fog szarni erre fogadni merek
5/7 anonim válasza:
HAGYD! Ismerem a fajtáját! Ez nem változik meg. Pár év múlva esetleg, de nem most. Hüylét fog belőled csinálni, ne hagyd magad, és főleg ne feküdj le vele járás nélkül, márpedig járni 99 százalék, hogy nem fog Veled!!!!!!!
6/7 A kérdező kommentje:
Lehet h ez lesz, csak annyit fűznék hozzá hogy akikkel valószínüleg lefeküdt azokkal tök jóba van és ölelgeti őket a szünetekben....
2009. okt. 16. 16:52
7/7 anonim válasza:
figyelj, ha irigyled őket akkor állj be a sorba. NEKED KELL DÖNTENED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!