Mit szóltok ehhez a sztorihoz?
Anyukám is terhes maradt fog gátló mellett. Így lett a hugom, egészséges 13 éves kamasz. Kapott erősebb gyógyszert évekkel később, ismét terhes maradt. Pedig minden szemet bevett, stb...stb.. Szóval van ilyen. A többi dologhoz nem tudok hozzászólni.
11 hetes km..
Jaj ugyan ne hadováljunk már!
Ha egyik orvosnál nem kapott időpontot,akkor megyek a másikhoz nem?Nem csak egyetlen kórházban csinálnak abortuszt a városotokban gondolom...
Szóval ha a csajnak fontos,hogy minél elöbb megoldódjon a problémája akkor nem húzta volna az időt és elment volna másik orvoshoz aki megcsináltatta volna gyorsan az abot.
Most meg ugye neki áll feljebb!
Legközelebb védekezzen felnőtt módjára.
Olyan nincs,hogy fog gátló mellett terhes lesz valaki.Nm 1979 ben vagyunk.A mai gyógyszerek szuperek,csak normálisan szedni kell őket!
Ugyan ne te mondd már meg kedves utolsó előtti hogy mi lehet és mi nem. Ez nagyon kényelmes fejet a homokba dugós álláspont, hogy gyógyszer mellett nincs terhesség. Hát én így estem teherbe és van egy gyönyörű 12 éves kisfiam. 12 hetesen derült ki, véletlenül, hogy terhes vagyok. Addig megvolt a megvonásos fvérzés is. Szedtem a gyógyszert rendesen, nem volt hasmenésem, nem szedtem más gyógyszert. Ez benne van a pakliban. Semmi sem 100%-os csak az ha nem folytatsz sexuális életet.
A barátnőm fia 4 hónapos. Ő egy óvszerbaleset eredménye, de nem is vették észre hogy kilyukadt, csak 10 hetesen kiderült hogy terhes, egy rutinvizsgálaton. És azért nem előbb, mert még szoptatott, és nem volt szabályos mensije.
13.45-ös
Idén, azaz 2010-ben a barátnőm bizony terhes lett fogamzásgátló mellett, pedig szedte rendesen, nem szedett antibiotikumot, nem volt hányós, hasmenéses betegsége. 10 hetesen vették észre és végigjáratták vele az szokásos utat, gyermekvédelmi, nőgyógyász, újra gyermekvédelmi és újra nőgyógyász, míg az utolsó pillanatban vették el a babát. Inkább az a szomorú, hogy 2010-ben itt tart az egészségügy, hogy ennyi macera van egy bizony elég fontos műtét körül. Aki akarja úgyis elveteti, de van, hogy az egészségügy gátat szab ebben, akarva vagy akaratlanul. Bizony még ma is úgy néznek az abortuszos nőkre, mint a vérs rongyra, és úgy bánnak velük, mint egy szajhával. Persze van ,aki úgy jár oda, mint más negybevásárolni, de könyörgöm van aki bizony nem tarthatja meg a babát, nem mindenki milliómos ebben az országban és bizony egy gyerek ne kevés anyagi kiadással jár, de gondolom ezt nem kell magyaráznom.
Egyébként a barátnőmmel egy szobában még két másik lány feküd abortuszra várva, szintén fogamzásgátló mellett lettek terhesek.
A lánynak kívánom, hogy szeresse meg a babát, hisz egy csoda, és minden rendben legyen velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!