Mit szóltok ehhez a sztorihoz?
Hát ez elég nagy hülyeség. A terhességet legkésőbb 6 hetesen észre kellett, hogy vegye, nem igaz, hogy sehova nem kapott időpontot 6 héten belülre!
Nálunk az sztk-ban nincs is időpont-kérés, egyszerűen bemegyek és kész. Az abortusz nem várólistás halasztható műtét. Kamu az egész, gondolom meg szeretné tartani (ami egyébként jó)
13:18 - Észrevette, a gond ott van, hogy állítólag nem kapott időpontot. Ez az, amit nem lehet elhinni. Szarban van az egészségügy, de egy 7-8 hetes terhes nőnek azt mondani, hogy csak a 13. hétre kap időpontot abortuszra... Ha annyira el akarja vetetni, akkor addig megy orvosról orvosra, amíg ki nem kaparják. Nem értem az egész sztorit. Vagy kamu, vagy valamit félreértett a kérdező, vagy retardált a csaj.
Tegyük fel, hogy nem vette észre. Ha pedig addig szedte a csaj a gyógyszert, akkor nem lett/lesz baja a gyereknek? Habár nem szedek fogamzásgátlót, terhesség gyanúja esetén azonnal fel kell hagyni vele, nem? Homályos ez az eset, az egyszer biztos.
én 14 hetes terhes voltam mikor megtudtam, hogy babám lesz, mert rákszűrésre mentem, meg gyógyszert iratni
addig szedtem RENDESEN a tri-regolt.
Nem vettem be más gyógyszert se antibiot, se nyugatatót.
Benne van a 2% esély, hogy terhes leszel gyógyszer mellett, és nem csinálhatsz semmit, mert a gyógyszergyártó felhivja rá, -ugyan apróbetűsen- a figyelmet
Egyébként egészséges gyermekem született 9 éves, kiváló tanuló :-D
Olyan nincs hogy később kap időpontot....kórházban pár napra rá megcsinálják..
Mindenesetre ha megszüli már eszbe se fog jutni hogy szomorkodjon a szülés miatt :)
13:23-as vagyok, rendes mnyniségben és minőségben megvolt a megvonásos vérzésem is.
Nem nőtt vagy feszült a mllem, egyáltalán semmi terhes tünetem nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!