Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szóltok ehhez a sztorihoz?

Mit szóltok ehhez a sztorihoz?

Figyelt kérdés
ma nőgyógyászaton a váróban egy lány fel volt háborodva(jogosan),mert ő fog.gátló mellett esett teherbe és nem vetethette el,mert nem kapott addigra időpontot.Egy héttel túl haladta a 12hetet és most azért kell megszülnie,mert nem kapott hamar időpontot abortuszra.
2010. jún. 11. 12:52
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
92%
Ez pech.De szerintem úgy is meg fogja szeretni és amikor meg meg fogja szülni már nem is fog haragudni a dokira,sőt.
2010. jún. 11. 12:57
 2/42 anonim ***** válasza:
13%
ha RENDESEN szedte volna akkor nem esik teherbe.nekem ez a véleményem.
2010. jún. 11. 12:59
 3/42 anonim ***** válasza:
86%
nagyon gáz. nekem 2 gyerekem van, tervezett babák, de többet nem akarok. ez ma sajnos anyagi kérdés, ha felelősséggel akarom őket felnevelni, eltartani, taníttatni. Nehogy már más döntse ezt el helyettem. Remélem nem kerülök ilyen helyzetbe, de szerintem ilyen esetben kivételt lehetne tenni. Ha a baba nagyon nem várt, akkor nem biztos hogy jó közegbe kerül.
2010. jún. 11. 13:02
 4/42 anonim ***** válasza:
70%
Nem inkább arról volt szó, hogy későn vette észre? Esetleg ő maga húzta ki addig? Mert úgy tudom vannak sürgősségi ambulanciák pont ilyen esetekre.
2010. jún. 11. 13:02
 5/42 anonim ***** válasza:
61%

Hát ez elég nagy hülyeség. A terhességet legkésőbb 6 hetesen észre kellett, hogy vegye, nem igaz, hogy sehova nem kapott időpontot 6 héten belülre!

Nálunk az sztk-ban nincs is időpont-kérés, egyszerűen bemegyek és kész. Az abortusz nem várólistás halasztható műtét. Kamu az egész, gondolom meg szeretné tartani (ami egyébként jó)

2010. jún. 11. 13:06
 6/42 anonim ***** válasza:
86%
utolsónak, nem érted hogy gyógyszert szedett? tehát valszeg végig menstruált. akkor hogy vegye észre a 6 hetes terhességet? én ismerek babát aki gyógyszer mellett fogant és csak 4,5 hósan vették őt észre!!!
2010. jún. 11. 13:18
 7/42 anonim ***** válasza:
100%

13:18 - Észrevette, a gond ott van, hogy állítólag nem kapott időpontot. Ez az, amit nem lehet elhinni. Szarban van az egészségügy, de egy 7-8 hetes terhes nőnek azt mondani, hogy csak a 13. hétre kap időpontot abortuszra... Ha annyira el akarja vetetni, akkor addig megy orvosról orvosra, amíg ki nem kaparják. Nem értem az egész sztorit. Vagy kamu, vagy valamit félreértett a kérdező, vagy retardált a csaj.

Tegyük fel, hogy nem vette észre. Ha pedig addig szedte a csaj a gyógyszert, akkor nem lett/lesz baja a gyereknek? Habár nem szedek fogamzásgátlót, terhesség gyanúja esetén azonnal fel kell hagyni vele, nem? Homályos ez az eset, az egyszer biztos.

2010. jún. 11. 13:22
 8/42 anonim ***** válasza:
89%

én 14 hetes terhes voltam mikor megtudtam, hogy babám lesz, mert rákszűrésre mentem, meg gyógyszert iratni

addig szedtem RENDESEN a tri-regolt.

Nem vettem be más gyógyszert se antibiot, se nyugatatót.

Benne van a 2% esély, hogy terhes leszel gyógyszer mellett, és nem csinálhatsz semmit, mert a gyógyszergyártó felhivja rá, -ugyan apróbetűsen- a figyelmet

Egyébként egészséges gyermekem született 9 éves, kiváló tanuló :-D

2010. jún. 11. 13:23
 9/42 anonim ***** válasza:
76%

Olyan nincs hogy később kap időpontot....kórházban pár napra rá megcsinálják..

Mindenesetre ha megszüli már eszbe se fog jutni hogy szomorkodjon a szülés miatt :)

2010. jún. 11. 13:24
 10/42 anonim ***** válasza:
85%

13:23-as vagyok, rendes mnyniségben és minőségben megvolt a megvonásos vérzésem is.

Nem nőtt vagy feszült a mllem, egyáltalán semmi terhes tünetem nem volt.

2010. jún. 11. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!