Mit szóltok ehhez a sztorihoz?
Na akkor kedves mindenféle indokot kitaláló,fogi gátló mellett teherbe eső nő társaim,ajánlom figyelmetekbe az alábbi oldalt(remélem nem gond nektek az angol,ha igen linkeljétek be a fordítóba)
Nézzétek át:ha nem veteti el a nő 12 hétig,majd valami abortőr megcsinálja a 24 héten?Vagy megteszi magának a wc-ben?
Ezen az oldalon is sok az úgymond mondvacsinált indok:fogi gátló mellett estem teherbe....Na ja.
Jól nézzétek meg az oldalt és örökre emlékezzetek arra,mit tesztek az abortusszal!
Sokatoknak halvány lila gőze sincs mi folyik a műtőasztalon igaz?Pár perc és nincs baba....de mi zajlott a lábatok között?Hát nézzétek meg és védekezzetek normálisan!
(egy abortusz ellenes,3 gyermekes,negyediket váró,tervezett babás kismami)
Ha valaki kíváncsi:évek óta Tri-Regol t szedek,vagyis szedtem a babaprojektig.Hogy mióta?kb 14 éve!És soha nem csúszott be baba!Akkor én lennék a nagy kivétel?Aki rendesen szedi a tablettát?
Kedves háromgyerekes. Te nem vagy normális. Ki mondta hogy elvetettem a gyerekem. Ha jól látom itt egy ember írta hogy elvetette a gyereket aki fogamzásgátló mellett esett teherbe. De nehogy már te mondd meg hogy mit kellene tennie bárkinek is hasonló helyzetben. Szerintem a hasonló helyzetben lévő anyukák nagy része nagyon is megszenvedi az abortuszt, és hidd el hogy nem csak ostoba ember tesz ilyet, hanem normális, értelmes nő is rákényszerülhet. Mit képzelsz te magadról hogy ilyen hangnemben minősítesz bárkit is? Mit tudsz te azoknak az élethelyzetéről akik netántán elvetetik a babát? Mit tudsz arról hogy mit tudnak az abortuszról és mit nem!?
Reméle nem ezt az intoleráns hozzááláást adod tovább a gyerekeidnek.
A 2 éves baleset édesanyja
Kedves 4. babát váró anyuka!
Én ítam a barátnőmről aki elvetette a babát. Te biztos nem minimálbérből élsz, lakáshitellel a nyakadon. Neki is van már 2 gyereke, a harmadik nagyon rosszkor jött nekik. em volt más választása, örökbe nem adta volna. Vagy talán ha megtartaj és nem tudja eltartani? Na kíváncsi lennék akkor mi lenne róla a véleményed? Biztos Nem Te lennél az első aki segélyszállítmánít küld nekik. Undorító az ilyen felfogás, És sajnos hogy vannak olyanok akik nem veszik észre, hogy Magyarországon elég szar a helyzet, és nem teheti meg mindenki hogy vállaja a nem kívánt gyereket. Akkor meg pláne nincs jogod elítélni senkit, ha az a valaki mindent megtett annak érdekében, hogy NE LEGYEN babája! Tudod a sors kiszámíthatatlan, egyszer fenn, egyszer lenn, csak nehogy Te is megtapasztald milyen az amikor nagyon lent vagy!
Édes istenem! Ennyi marhaságot! ha valaki szedi a fogamzásgátlót, akkor tuti legalább egyszer elolvasta a tájékoztatót már csak kíváncsiságból vagy unalomból is. Minden fogamzásgátó módszernek megvan a maga Pearl-indexe. Ami egy szám, azt jelenti, hogy 100 nóból aki az adott módszert használja rendszeresen egy évig, rendszeres szexuális élet mellett, hány lesz nemkívánt terhes. 100 %.os módszer nincs, kivétel a petevezeték átvágása talán. Egyébként nagyban hozzájárul a módszer sikerességéhez az adott módszer alkalmazásának a pontossága, bár ugye gyógyszer esetén az is számíthat esetleg ha valakinek kicsit megy a hasa,stb...
Bár az nekem is gyanós, hogy valak nem kap időpontot, az első vizsgálat, ultrahang esetén ráírják a papírra, hogy akarsz-e szülni. Ezek után a megfelelő helyre irányítanak. Mivel az abortusz határidós úgymond, egyszerűen nem tudm elképzelni, hogy a kórház miatt kicsússz az idóból, hiszem a papírokon ennek nyoma vna. És valóban van másik orvos, kórház is a világon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!