Szerintetek felelőtlen döntés volt?
Van egy 9 hónapos gyermekem. Albérletben lakunk ami egy szobás.
Decemberben nem jött meg most 5 hetes terhes vagyok. Először úgy volt nem tartjuk meg, de mégis úgy döntöttem hogy szeretném és megtartom. Párom örül neki.
Az tök jó, mert 2 gyerekre már elég sok csok támogatás jár használt lakásra is. Milliókban mérhető összeg. PLusz dupla gyedet fogsz kapni, ami valószínű több lesz, mint a régi fizetésed. Nekem is pl. ennyi idő van a két babám között, és jobban keresek, mint mikor dolgoztam.
Vagy ha a párod többre van bejelentve, akkor ő is kérheti majd a gyeet. Itt erről egy jó cikk. ;)
Nekünk csak egy új gyerekágy kellett, amit használtan vettem kb. 5 ezer Ft-ért. Pelenkán kívül tényleg semmi másra nem lesz szükséged, mert az elsőnek már minden megvan gondolom. Játékok, könyvek, stb.
:)
Ha mégis kell valami, pl. más lesz a neme a picinek, írj és szívesen küldök ingyen babaholmit. Az én gyerekeim pont most nőtték ki, van fiú és lány holmim is. Én is úgy kaptam anno ingyen őket, most csak továbbadom. :)
Ölel,
Noémi
Az életet választani mindig felelős döntés.
Péld 24,11-12
Mentsd meg, akiket meghalni visznek, hozd vissza, akik úton vannak a halálba! Hogyha azt mondod: „Hisz nem tudtunk róla!”, aki a szíveket vizsgálja, az látja. Aki a lelked fölött őrködik, az tudja, és a tette szerint fizet az embernek.
Kiv 23,7
"Ne öld meg az ártatlant és az igazat!"
Jer 1,5
„Mielőtt megalkottalak anyád méhében, már ismertelek; mielőtt megszülettél volna, fölszenteltelek"
Zsolt 82,2-3
„Meddig ítéltek még igazságtalanul, meddig pártoljátok még a gonosz ügyet? Fogjátok pártját az elnyomott özvegynek, szerezzetek igazságot a gyengének, szegénynek.
Gal 6,9-10
Ne fáradjunk bele tenni a jót, mert ha kitartunk, annak idején aratni is fogunk. Amíg tehát időnk van, tegyünk jót mindenkivel (...)
Iz 45,9-12
Jaj annak, aki azt mondja apjának: „Miért nemzel?” és az asszonynak: „Miért szülsz?”
Zsolt 106,37-42
Saját fiaikat áldozatul adták, és leányaikat a démonoknak. ártatlan vért ontottak, fiaik és leányaik vérét Kánaán isteneinek vitték áldozatul. Így vérrel szennyezték be földjüket, tetteikkel megfertőzték magukat, gonoszságuk miatt hűtlenek lettek.
Mt 25,40
A király így felel: Bizony mondom nektek, amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!