Szerintetek nagyon felelőtlen döntés lenne 13 évesen elveszteni?
Aranyos vagy:D
Szerintem fiatal vagy meg hozza, de te dontesed.
13 évesen, mindössze 2 hónap együtt járás után nagyon is korai a dolog.
Nem is ismeritek egymást, te még gyerek vagy tetszik vagy sem, ennyi idős az én gyerekem is, tudom jól, de nyilván sokkal érettebbnek gondolod magad, és bár testileg lehet hogy az vagy de szellemileg, lelkileg nem.
Nem értem hova ez a sietség, miért kell rögtön szexelni gyerekként.
Hagyjatok magatoknak időt alaposan megismerni a másikat, egymás testét (bár 13 évesen az is elég korai), bőven ráérsz még a szexszel.
Gyerek vagy, a szex nem játék, érett, felnőtt embereknek való (azért van itt ennyi idétlen kérdés, mert összevissza dug mindenki gyerek ésszel).
Még jó, hogy nem hagy el téged, szép is lenne ha elhagyna, hiszen kislány vagy, nem neked való még a szex, és ezt nem bántásból mondom.
Nemcsak szex és nem szex létezik. Mielőtt én belemerültem volna a dolgokban, feltérképeztük egymást. Pedig jóval idősebb voltam nálad!
Viszont a szexet én egy küszöbnek tekinteném, amit ha átlépek nincs visszaút. Vállalnom kell minden velejáró dolgot. Ha megtörténik akkor is felkészülten kell csinálni, mert ha nem sokszor érhetnek kellemetlen meglepetések.
A szűzességgel elvesztesz egy védelmi vonalat, így pl lehet fogékonyabb leszel a fertőzésekre. Fokozottan ügyelni kell a higiéniára is. Illetve a védekezésre.
Fontos hogy ismerd meg a magad és a párod testét, hogyha mégis valami baj történik, akkor tud hova, kihez, mihez kell fordulni.
De előtte ajánlom a pettinget, és ennél nem létek tovább. Tehát felfedezitek egymás testét. A kezetekkel és szátokkal. Ez nem behatolás még, de szex része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!