Szexkapcsolat, megéri ez nekem?
17L vagyok és van egy fiú aki 6 évvel idősebb nálam. Nagyon vonzódunk egymáshoz szívesen lefeküdnék vele de még szűz vagyok. Valószínűleg ez ez nem egy éjszakás kaland lenne, hanem inkább szexkapcsolatnak nevezném. A szexen kívül minden meg volt, de a környezetem szerint ne tegyem meg a következő lépést mert szerintük érzelmileg kötődnék hozzá, és csak én jönnék ki az egészből rosszul. A srácról még annyit kell tudni h pont az estem izmos van egy külön háza,odamondja amit gondol, és nem nyálas típus, más szóval "casanova típus". Deviszont köztudott ,h imádja szexet és a nőket. Szoktam is vele erről beszélgetni a szeretőiről akik jelenleg is vannak neki tudok róluk.
Nektek mi a véleményetek erről?
Mit lépnétek a helyembe?
szeretői vannak? szóval csak egy lennél a többi közül?
így tényleg ne menj bele
Ha szeretsz egy lenni a sok közül, akkor hajrá. De csak egy kérdés: Nem jobb valakinek az egyetlen lenni?
Amúgy vicces a felsorolás, hogy pont az eseted, és a második tulajdonságnál a házat említed. :D
"Casanova tipus", és saját élvezetéért gyűjti a szeretőket. Még meg is beszéli veled, hiszen az csak magától értetődő, hogy ha már beállhatsz hozzá a sorba, számot tépni, akkor mégis csak tudjad, hányadik vagy, végül is.
Jaaaa, hogy izmos, meg van egy "külön háza", meg még az is pozitívum nála hogy a pofája is nagy. Aha, tényleg ideális party, hogy neki add a szüzességedet. O.o
Hogy én meg miért erre a bolygóra születtem, Istenkém, MIÉRT??? MIÉRT????
Csak nyugodtan. Nekünk férfiaknak kellenek a könnyűvérű csajok. Egy szimpla luk leszel neki a sok közül. Ne is reménykedj benne, hogy többet fog benned látni. Ennek kb annyi az esélye, mint a lottó ötösnek. Igen.. van, de szinte semmi.
Élvezni fogod-e a szexet vele??? Nem tudom, talán igen, talán nem. De az ilyenek elsősorban magukkal foglalkoznak, mivel ha neki ilyen könnyen lefekszel akkor másnak is, tehát majd az a másik rendbe rak, neki nem kell... Szóval hajrá.
Jó lesz az, s egy idő után én is meghívlak majd egy kávéra, ha összefutunk.... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!