Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szexkapcsolat, megéri ez nekem?

Szexkapcsolat, megéri ez nekem?

Figyelt kérdés

17L vagyok és van egy fiú aki 6 évvel idősebb nálam. Nagyon vonzódunk egymáshoz szívesen lefeküdnék vele de még szűz vagyok. Valószínűleg ez ez nem egy éjszakás kaland lenne, hanem inkább szexkapcsolatnak nevezném. A szexen kívül minden meg volt, de a környezetem szerint ne tegyem meg a következő lépést mert szerintük érzelmileg kötődnék hozzá, és csak én jönnék ki az egészből rosszul. A srácról még annyit kell tudni h pont az estem izmos van egy külön háza,odamondja amit gondol, és nem nyálas típus, más szóval "casanova típus". Deviszont köztudott ,h imádja szexet és a nőket. Szoktam is vele erről beszélgetni a szeretőiről akik jelenleg is vannak neki tudok róluk.

Nektek mi a véleményetek erről?

Mit lépnétek a helyembe?

2014. júl. 9. 11:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Utólag bánnád amikor találkozol az igazival, hogy miért nem neki adtad.
2014. júl. 9. 11:43
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

szeretői vannak? szóval csak egy lennél a többi közül?

így tényleg ne menj bele

2014. júl. 9. 11:44
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Ebből sehogy sem jöhetsz ki jól. Inkább ne tedd. Keress olyan fiút, akinek komoly kapcsolatra kellesz.
2014. júl. 9. 11:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenképpen szexkapcsolatban gondolkozol, inkább keress egy olyat, akinek nem egy vagy a 16-ból.
2014. júl. 9. 11:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi nem ertekelne, h neki adtad oda magad eloszor. Csak 1 lennel a sok kozul es megbannad. Szerintem ne fekudj le vele.
2014. júl. 9. 12:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretsz egy lenni a sok közül, akkor hajrá. De csak egy kérdés: Nem jobb valakinek az egyetlen lenni?

Amúgy vicces a felsorolás, hogy pont az eseted, és a második tulajdonságnál a házat említed. :D

2014. júl. 9. 12:08
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért olyannal kezdesz aki sok nőt tart magának! Vannak olyanok is akiknek egy sincs és szívesen megismernének, és szeretnének is! Én is egyedül vagyok és nem találok egy rendes lányt!
2014. júl. 9. 12:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Casanova tipus", és saját élvezetéért gyűjti a szeretőket. Még meg is beszéli veled, hiszen az csak magától értetődő, hogy ha már beállhatsz hozzá a sorba, számot tépni, akkor mégis csak tudjad, hányadik vagy, végül is.

Jaaaa, hogy izmos, meg van egy "külön háza", meg még az is pozitívum nála hogy a pofája is nagy. Aha, tényleg ideális party, hogy neki add a szüzességedet. O.o

Hogy én meg miért erre a bolygóra születtem, Istenkém, MIÉRT??? MIÉRT????

2014. júl. 9. 12:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak nyugodtan. Nekünk férfiaknak kellenek a könnyűvérű csajok. Egy szimpla luk leszel neki a sok közül. Ne is reménykedj benne, hogy többet fog benned látni. Ennek kb annyi az esélye, mint a lottó ötösnek. Igen.. van, de szinte semmi.

Élvezni fogod-e a szexet vele??? Nem tudom, talán igen, talán nem. De az ilyenek elsősorban magukkal foglalkoznak, mivel ha neki ilyen könnyen lefekszel akkor másnak is, tehát majd az a másik rendbe rak, neki nem kell... Szóval hajrá.

Jó lesz az, s egy idő után én is meghívlak majd egy kávéra, ha összefutunk.... ;)

2014. júl. 9. 12:40
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
szerintem ne..
2014. júl. 9. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!