Szexkapcsolat, megéri ez nekem?
17L vagyok és van egy fiú aki 6 évvel idősebb nálam. Nagyon vonzódunk egymáshoz szívesen lefeküdnék vele de még szűz vagyok. Valószínűleg ez ez nem egy éjszakás kaland lenne, hanem inkább szexkapcsolatnak nevezném. A szexen kívül minden meg volt, de a környezetem szerint ne tegyem meg a következő lépést mert szerintük érzelmileg kötődnék hozzá, és csak én jönnék ki az egészből rosszul. A srácról még annyit kell tudni h pont az estem izmos van egy külön háza,odamondja amit gondol, és nem nyálas típus, más szóval "casanova típus". Deviszont köztudott ,h imádja szexet és a nőket. Szoktam is vele erről beszélgetni a szeretőiről akik jelenleg is vannak neki tudok róluk.
Nektek mi a véleményetek erről?
Mit lépnétek a helyembe?
Most komolyan azt várod, hogy ellentmondunk a téged lebeszélni igyekvőknek, és sírva könyörgünk, hogy tedd meg ezt az eget verő baromságot?
17 évig azért őrized magad, hogy valakinek jó legyen néhány percig? Valakinek, aki aztán félrerúg, mint egy kitaposott cipőt? Nekem is van lányom, és örülök, hogy
(töröltem, ami itt következett)
Köszi mindenkinek aki válaszolt, még aki hülye r*bancnak is titulált, igen van ,h hülyeségek járnak a fejembe és megesik mint ahogy mindenki mással is, mert ugyebár senki sem tökéletes, h vonz a "rossz oldal". Ennek ellenére sem vagyok egy olcsó kis ..., mert ugyanis elárulom ,h manapság elenyészőbb az aki 17 éves koráig szűz marad.
És jelentem nem tettem meg azt a lépést mai napig sem :)
Még ha nem lennél szűz, és te is csak kalandnak fognád fel az egészet, és tutira nem látnál bele többet, akkor azt mondanám, hogy tedd amit jónak látsz. De még így IS sérülhetnél.
Viszont látszik az írásodból, hogy te már most egy kicsit többet látsz bele a dologba. És itt nem csak arról van szó, hogy érdemes embernek adod-e a szüzességed , vagy sem. Csak abba gondolj bele, milyen érzés lesz majd, ha a szex után (amit vagy élvezel, vagy nem) kb 5 perccel kidob a lakásból, mert valami programja van. Vagy valami hasonló bunkó dumával odébbáll. Szerinted hogy fogod érezni magad?? De a másik eset se jobb, ha tegyük fel foglalkozna veled és gyengéd lenne. Mert utána meg csak még jobban belehabarodsz, aztán sokkal jobban fog fájni, hogy melletted még X lánnyal játssza el ugyanezt. És még csak azt se mondhatod, hogy átvert, hiszen végig tudtál róla. Plusz, ott van még a betegségek lehetősége is. Ki tudja, védekezik-e rendesen, vagy csak úgy van vele, hogy majd "időben kiveszi". Sokszor a pasik tünetmentesen hordozzák a más csajoktól elkapott fertőzéseket. Ugye szép emlék lenne az elsőről egy jó kis hüvelygomba vagy herpesz?
Ezeken gondolkodj el, mielőtt belevágsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!