Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy srác akibe bele...

Van egy srác akibe bele vagyok esve. Azt mondja feküdjek le vele, de ő napi szinten váltogatja a nőjét. Megéri?

Figyelt kérdés
tényleg nagyon bele vagyok esve..de nemsokára elköltözik...azt mondja feküdjek le vele..de azt is mindig mondja hogy neki minden buli után más nő kell.. szűz vagyok még..szerintetek mit tegyek? várjak arra hogy lesz valaki aki majd csak engem fog szeretni vagy belemenjek?

2014. máj. 10. 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
rajta hajrá....téged sem az eszedért szeretnek
2014. máj. 10. 23:34
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
a nők a parasztokra buknak, ezt jól jegyezzétek meg férfitársaim, itt egy újabb példa
2014. máj. 10. 23:34
 3/7 WheneverYouWant ***** válasza:
76%
Gondold végig józan ésszel. Ha az nincs akkor mi sem tudunk segíteni... Amúgy meg ha rám hallgatsz akkor azt csinálsz amit akarsz!
2014. máj. 10. 23:35
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha élvezed hogy kihasználnak és szexuális tárgynak tekintenek, hogy egy strigula vagy a többi között.....akkor hajrá....de szerintem egyszerűen buta és éretlen vagy...
2014. máj. 10. 23:36
 5/7 anonim ***** válasza:
IGEEEEN FEKÜDJ LE VELE. Akkora hülye vagy, hogy TE megérdemled!!
2014. máj. 11. 15:25
 6/7 Dionsyia ***** válasza:
Kérdés, milyen emlékeket akarsz az elsőről.. vszínű megb*szank mint egy lovat anélkül hogy élveznéd és még hoppon is maradsz utána,mert a srác tuti elköltözik. De ha nem bánod, hogy az első egy egyéjszakás lesz, hajrá. De utólag nem fogadunk el reklamációt.
2014. máj. 11. 16:49
 7/7 anonim válasza:
Fúú ha ez a fiú csak egy egy éjszakás kalandot akar, semmi pénzért ne feküdj le vele!!!!!!!!!
2014. máj. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!