Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi lehet az oka annak ha egy...

Mi lehet az oka annak ha egy srác 22 évesen is szűz azonkivűl hogy csúnya?

Figyelt kérdés
egy átlagos vagy egy jó kinézetű srác nem lehet szüz 22 évesen

2014. márc. 28. 14:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szégyelli, hogy szűz, ezért nem közeledik lányokhoz, vagy korai magömléssel küzd, esetleg valamilyen lelki betegség is lehet az oka.
2014. márc. 28. 14:32
 2/13 PearlDiver ***** válasza:
100%

- Peches

- Vallásos vagy más meggyőződésből vár

- Nem érdeklik a nők

- Félénk

Stb

3/13 anonim ***** válasza:
59%
Félénk, rokkant, pap, homoszexuális, pedofil, kasztrált... lehet több is.
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
Csúnya srácnak is lehet barátnője, ha van önbizalma, jó a beszélőkéje és társasági ember.
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
Túl nagy a pénisze.
2014. márc. 28. 14:37
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Vallásos
2014. márc. 28. 14:37
 7/13 Noydra ***** válasza:
76%
Sokat gyakorizik.
2014. márc. 28. 14:38
 8/13 anonim ***** válasza:
esetleg nem tudta magát túltenni egy szerelmi csalódáson és begubózott...egyik haverom is így járt aztán akkora sokként élte meg, hogy a lány más pasival jött össze és nem vele, hogy azóta csak prostizik....ha nem történik valami akkor erre a 22 éves srácra is a prostizás vár, mert nem hinném, hogy szűzként szeretné és szex nélkül leélni az egész életét..vagy összeszedi magát és becsajozik megnő az önbizalma és ő lesz a helyi playboy..láttam már ilyenre is példát :-D Csak a kezdő lökés kellett a srácnak, hogy egy csaj odáig van érte úgy megnőtt az önbizalma, hogy meghúzta a fél várost :-D a pattanásait eltüntette..más frizurát csináltatott..új ruhatárat vett...magabiztos lett, hogy ő egy macsó állat, mert egy csaj szerelmes lett belé, kiállt magáért...társasági ember lett, hiszen neki már volt csaja nem szólhat be senki....és sorra jöttek a sikerek..persze ez egy nagy város nem egy falu ahol mindenki ismerte a srác depis korszakát :-D
2014. márc. 28. 14:58
 9/13 anonim ***** válasza:

Pedig képzeld el nem vagyok csúnya,és bizony volt rá alkalom,hogy lehetett volna 2 barátnőm is,akivel lehetett volna több.Teljesen kívülálló okok miatt nem lett egyikkel se semmi,azóta meg nem is nagyon vannak a környezetemben lányok/nők így aztán nem egyszerű.Csak hogy értsétek,az egyiket trauma érte(meghalt az apukája) és teljesen magába fordult,hiába segítettem neki amennyire csak tudtam.

A másik pedig elköltözött külföldre,konkrétan Amerikába.Na most onnan aztán.. :/

Egyáltalán nem vagyok csúnya,jól is öltözködöm,van pénzem is.Csak én nem vágok fel vele.Annyi a problémám,hogy a hatalmas mennyiségű visszautasítás az önbizalmamat is és a kedvemet is elvette az egésztől,így eléggé félénk is lettem sajnos.Pedig senki nem nézné ki belőlem,azonban aki ismer valójában az pontosan tudja milyen vagyok.Értelmes,egyetemre járok,keményen tanulok mérnöknek.Na igen ez el is veszi az időm nagy részét,szóval ismerkedni is még ha időm is lenne rá,akkor sem nagyon van kivel elmennem.Néha beülünk haverokkal 1-2 helyre,amikor ráérünk és ennyi.Meg néha elmegyünk bulizni,de ott meg ugye koncertekre járunk inkább.Azonban én már nem tudok csak úgy bárkihez is odamenni,ha látom rajta,hogy bármilyen érdeklődést mutat felém a lány,akkor szívesen odamegyek.Na ez az,amit a mai lányok nem mutatnak kifelé,és semmi nem látszik rajtuk.Se egy mosoly,semmi.Vagy csak felém nem,de érdekes mert utcán is azért meg szoktak nézni engem.Jó mondjuk van egy egyéni stílusom is,amilyen nem sok másik embernek van,öltözködéssel egybekötve persze. :)

22/F

2014. márc. 28. 15:01
 10/13 anonim ***** válasza:
8-asnak még hozzátenném,én is nagyvárosban élek konkrétan Budapesten és itt nem találok magamnak senkit. :/
2014. márc. 28. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!