Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elnézhető, ha egy srác néha...

Elnézhető, ha egy srác néha csúnya jelzőket használ rám?

Figyelt kérdés

Ismerkedő stádiumban vagyunk egy sráccal. Facebookon már rengeteget beszéltünk, egy hullámhosszon vagyunk, sosem fogyunk ki a témából, de személyesen is túl vagyunk az első találkozón és jó volt. Minden tökély, egyetlen dolgot leszámítva: néha (nagyon ritkán) csúnya jelzőket használ rám. Csak párszor fordult elő, de engem nagyon zavar, fáj h ilyeneket mond rám, mint pl "barom". Már beszéltem vele erről és bocsánatot kért, mondta h ő olyan bentlakásos iskolába járt, ahol csak fiúkkal volt összezárva és ott ez volt a megszokott, h így beszélnek egymással, és azóta sem tudott leszokni a csúnya beszédről teljesen. Szerintetek ez elnézhető, ha minden más klappol? És hogy kéne reagálnom az ilyen esetekben?

20/L

2014. febr. 9. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát, ha erről van szó, igen. Ez nem is olyan durva, mint hittem.
2014. febr. 9. 13:30
 2/9 klopusz válasza:

Szerintem ez simán megbocsátható.

Reagálni meg úgy kell, ahogy már tetted is. Minden olyan szó, jelző után, ami számodra bántó, figyelmeztesd erre. Idővel le fog róla szokni, hiszen az indoka teljesen elfogadható.

2014. febr. 9. 13:33
 3/9 anonim ***** válasza:
5%

Én olyan jelzőkkel is illettem már csajt hogy ringyóm, kis k*rvám. Szóval igen, elnézhető, hisz Mi állunk felettetek.

21/F

2014. febr. 9. 13:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Az meg se fordul a fejedben hogy igaza volt és tényleg egy barom voltál.
2014. febr. 9. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Jaj ne már .

Attól függ , én tűrtem aztán egyre csúnyábbakat mondott . Szóval lehet ,hogy nagy bunkó és jobb neked ,ha nem tűröd. Az én esetem persze nem határoz meg minden ilyen helyzetet.

2014. febr. 9. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. febr. 9. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Ebbol nincs semmi mondjad neki Te is!Te borju!
2014. febr. 9. 13:40
 8/9 anonim ***** válasza:
én simán hagynám a fenébe, van ennél jobb is 23L
2014. febr. 9. 14:19
 9/9 anonim ***** válasza:
fiú suliba járok, és néha én is észreveszem magamon, hogy olyan jelzőket használok(nem kimondottan lányra), amiket eddig egyáltalán nem. Ha veled van, és megszokja ezt az új környzetet le fog róla szokni, hidd el! Mint a tájszólás. Sok oszttársam vidéki és már nem lehet rajtuk észrevenni, hogy vidékről jöttek. De mesélik, hogy otthon ugyan úgy tájszólással beszélnek.
2014. febr. 9. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!