Elnézhető, ha egy srác néha csúnya jelzőket használ rám?
Ismerkedő stádiumban vagyunk egy sráccal. Facebookon már rengeteget beszéltünk, egy hullámhosszon vagyunk, sosem fogyunk ki a témából, de személyesen is túl vagyunk az első találkozón és jó volt. Minden tökély, egyetlen dolgot leszámítva: néha (nagyon ritkán) csúnya jelzőket használ rám. Csak párszor fordult elő, de engem nagyon zavar, fáj h ilyeneket mond rám, mint pl "barom". Már beszéltem vele erről és bocsánatot kért, mondta h ő olyan bentlakásos iskolába járt, ahol csak fiúkkal volt összezárva és ott ez volt a megszokott, h így beszélnek egymással, és azóta sem tudott leszokni a csúnya beszédről teljesen. Szerintetek ez elnézhető, ha minden más klappol? És hogy kéne reagálnom az ilyen esetekben?
20/L
Szerintem ez simán megbocsátható.
Reagálni meg úgy kell, ahogy már tetted is. Minden olyan szó, jelző után, ami számodra bántó, figyelmeztesd erre. Idővel le fog róla szokni, hiszen az indoka teljesen elfogadható.
Én olyan jelzőkkel is illettem már csajt hogy ringyóm, kis k*rvám. Szóval igen, elnézhető, hisz Mi állunk felettetek.
21/F
Jaj ne már .
Attól függ , én tűrtem aztán egyre csúnyábbakat mondott . Szóval lehet ,hogy nagy bunkó és jobb neked ,ha nem tűröd. Az én esetem persze nem határoz meg minden ilyen helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!