Hogy találjak magamnak barátnőt?
Már nagyon vágyom egy kapcsolatra, de bárkinél próbálkozom, mindig csak visszautasítást kapok, amiből már rohadtul elegem van, ezért már sokszor nem is merek próbálkozni, úgyis felesleges kör, amitől még kevesebb önbizalmam lesz... Olyat is megcsináltak már velem kiszemelt lányok, amitől a haverjaim csak néznek, hogy velük még soha nem fordult ez elő, és csak még nagyobb lúzernek tartanak ők is. Például most is volt egy olyan lány, aki megígérte, hogy eljön velem moziba, de utána nekem kellett felhívni, hogy merre van, majd mondta, hogy egy órát késni fog, de végül két és fél óra várakozás után már a telefont sem vette föl nekem. Pedig úgy éreztem bejövünk egymásnak... :(
A fő probléma szerintem, hogy kinézetre nem vagyok túl helyes srác, magamnak jó indulattal 4 pontot adnék, de lehet az inkább 3 vagy 2, és nekem meg a legalább 7-8 pontos lányok jönnek be. És egy kapcsolathoz szerintem az is fontos, hogy azért én is bejöjjek a lánynak, de ez az előbb leírtak miatt lehetetlen, ha nem szabatom át a fejemet... Arra meg nem igazán van most per pillanat pénzem, pedig azonnal élnék egy ilyen lehetőséggel, ha lenne. Tudnék esetleg valamit tenni szerintetek, vagy esélytelen a dolog?
28/F
igény -
önbizalom +
kitartás +
majd mennifog ;) (ha ezt betartod)
a legyél aranyosig még ok de a többi az már nagyon nem okés...
vegyél neki ezt vegyél neki azt és szép lassan a gatyád is rámegy..
Megjelenésbe én is hátránnyal indultam, de volt egy dagadt haverom, aki meg szinte a 0-ról! Nos míg én azzal voltam elfoglalva, hogy hogy vegyek a kevés zsebpénzemből drága márkás menő göncöket, ő leszólította a csajokat és sorba felszedte őket... De mesélhettem volna most a pizzaképű rokonomról is! :D
Ami javaslok, hogy tedd félre a csajozást és rakd rendbe az életed. Érd el azt amire vágysz. Az életedben elért sikerek a kisugárzásodból látszani fog, amit ha csak belépsz egy terembe is mindenki észrevesz! :D Na ez vonzó! :) A szerelem úgy is akkor talál meg mikor a legkevésbé számítasz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!