Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy talaljak baratot magamnak? Evek otan nincs senkim, nem birok tovabb igy elni!
Figyelt kérdés
Lassan 30 leszek, mindenkinek a kornyezetemben csaladja van.
Nekem senkim. Nem tudok tovabb igy elni. :(
Mit tegyek, segitsetek!
2013. nov. 2. 22:55
1/20 anonim válasza:
Nem értem,hogy eddig miért nem sikerült?A legcsúnyább csajoknak is van valami faszija.
2/20 Moszuke válasza:
foglalkozz magaddal egy picit ne csak rinyálj. a többi jön magától.
3/20 anonim válasza:
Hááát, az interneten talán? Sőt, lehet hogy most itt is rád fognak írni jó páran...
5/20 anonim válasza:
Ha nem vagy valami vihogós idióta és nem vagy rohadtul ronda vagy dagadt,akkor nagyok az esélyeid...
6/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem ronda sem kover, sem buta, es megsem sikerul. Pedig probalkozom :(
2013. nov. 2. 22:59
7/20 anonim válasza:
Én benne vagyok,csak ne mondd el az asszonynak.
8/20 anonim válasza:
társkereső? azokon minden nő kap egy csomó üzenetet. válaszolni sem fogsz tudni.
9/20 vakondka válasza:
Iratkozz fel egy csomó ismerkedős portálra és minden nap írjál annak aki egy kicsit is tetszik.
A nagy számok törvénye alapján egyszer valaki bejön majd.
Ja és mindenképpen fotóssal csináltass magadról képet és azt rakd fel, mert ezerszer jobb lesz, mint amit magad készítesz.
10/20 anonim válasza:
# 9:
Az, hogy fotóssal csináltasson képet mert ezerszer jobb, kandúrokra is vonatkozik? Mi a helyzet a frizurával és a ruházattal a fotózás előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!