Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy talaljak baratot magamnak? Evek otan nincs senkim, nem birok tovabb igy elni!
Lassan 30 leszek, mindenkinek a kornyezetemben csaladja van.
Nekem senkim. Nem tudok tovabb igy elni. :(
Mit tegyek, segitsetek!
Valami komoly gondnak kell lenni veled, ha legalább csúnya és buta lennel lenne magyarázat, de így ez sci-fi.
A világvégen laksz esetleg?
Tarskereson is voltam, de elegem lett, mert rossz tapasztalataim voltak.
Kepek jok, egyszeruen nem tudom mi a gond.
tegyél fel alak/ruha fotót arc nélkül (kepfeltoltes.hu)
ha a külsőd rendben van, akkor pszichés gátlás lehet. lányként könnyű párt találni.
Azt kicsit bővebben is kifejthetnéd, hogy hol akad el a dolog.
Például nem mindegy, hogy vannak jelentkezők, de azok neked nem jönnek be, vagy pedig azok sincsenek (és itt sem mindegy, hogy azért, mert 24/7 otthon ülsz, vagy pedig a külsővel van valami súlyos probléma). Esetleg tartós kapcsolatok nem jönnek össze?
Az internetet hanyagold, ott 99%-ban csak HULLADÉK van.
# 16:
Uhh, az utolsó mondat kicsit szíven ütött. Azt hiszem ideje átértékelnem az életemet. :(
A #16-os vagyok:
Még annyit fűznék hozzá, hogy az élet nem lóverseny. Nem az "nyer", aki hamarabb megházasodik vagy megszül...
Továbbá, azt se értem, hogy a boldogságot miért kell párkapcsolat függvényévé tenned. Oké, hogy fontos, de enélkül is teljesnek és boldognak kell lenni. Máskülönben a környezeted és a férfiak csak egy búval b***ott vénlányt látnak, aki nem csoda, hogy nem kell senkinek. Maximum egy körre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!