KERLEK SEGITSEGEK bar ugyis tudom hogy mi a valasz:' ( Reszletekbe nem megyek bele. Ha hatulrol kb 14? cm-es himvesszot beteszik de ugy hogy mind2-en alltok es a lany picit elore van dolve es a srac beteszi es
Nem azert irtam ki hogy jojjenek az oltasok hanem mert segitseget akartam kerni mert felek..
Nem kell itt okoskodni jo?:)
Ha nem szeretnel segiteni nem segitesz
Okoskodni meg nem itt kell:)
1 es egy pici volt
Utanna nem hagytam..
A reggeli ver miatt ugy gondolom mar ez is eleg volt..
Szia. A szuzessegedet csakis abban az esetben lehet elvenni ha a vagina nyilasba kerul a himvesszoje. Te azt irtad hogy a hatso nyilasba egyszoval a szuzesseged megvan meg... vert pedig sokmindentol pisilhetsz.. pl fel vagy fazva..
Ha rosszul ertelmeztem a kerdesed es a huvelyedbe rakta akkor pedig mar nembvagy szuz es azert verzel mert atszakadt a szuzhartyad. 17L
nem a popójába rakta, csak hátulról
már nem szűz. csak tudatlan. azt sem érti, hogy a pisi más nyílás, mint a hüvely. ez egy nem szűz, visszamaradott 15 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!