Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti kibeszélitek az aktuális pasitokat, és ha igen, mennyire részletekbe menően?
Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 16:22
1/8 anonim válasza:
nem.. esetleg csak ha vmi publikus..
2/8 anonim válasza:
Mármint hogy kibeszélem? Ha valaki kérdez, mondjuk a családom, akkor természetes,hogy mesélek róla, mit dolgozik, mit szeret csinálni, milyen személyiség, de azt nem fogom elmesélni, hogy egymás után 8-szor juttat a csúcsra :D
3/8 anonim válasza:
A kibeszélés egy olyan csúnya szó!! Én nem, de azért szoktam róla is mesélni a barátnőimnek...de nem olyanokat hogy hány centis a farka..csak hogy hova mentem vele, mit csináltunk. semmi olyat ami "titkos" vagy bizalmas...
4/8 anonim válasza:
Beszélek róla, de csak olyat amit el lehet mondani, ami nem csak általánosság azt csak legjobb barátnővel, de azzal se mindent. Van ami csak kettőnkre tartozik.
5/8 anonim válasza:
Igen, a csajok megbeszélik egymás között, hogy mekkora a farkad, milyen teljesítményt nyújtottál legutóbb, hogy ügyesebb voltál-e, mint a farok, akivel múlt héten kefélt félre.
Ez van, sz@rjál rá.
23F
6/8 anonim válasza:
még szép :D de csak annyira mint amennyire a pasik beszélik ki a csajokat xD 20/L
7/8 anonim válasza:
én a legjobb barátnőmmel szinte mindent megbeszélek, köztük ezt is. mert tudom hogy nem mondja el senkinek meg jó valakinek elmondani. a kibeszélés szerintem nem jó szó rá. azokat szoktuk kibeszélni akiket utálunk :)
8/8 anonim válasza:
aktuális pasikról szoktam egyet s mást mesélni közeli barátnőknek...de van amit nekik sem mondok el. attól függ hogy mennyire bízok meg a barátnőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!