Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex, tippek, segitségek?
én agyvérzést kapok komolyan !!!!!
éppen nemrég szidták egy másik kérdésnél a melegeket merthog yfúj seggtúrkászok és stb, err emeg tessék, itt is van seggtúrkász díszvirág, már nem is először, szóval még egyszer meg ne lássam szidni a melegeket .... ennyit erről
amúgy felejtsd el, elég undorító
A melegek undorítóak!! hetero kapcsolatban alkalmanként lehet anális szex. Mivel egy szép női fenékről van szó, nem két szőrős herezacsi csattogásáról :S a melegek nem csak ezért undorítóak fogd fel te liberális b*zivédő!
amúgy meg, fokozatosság. tágíts egy, két újjal, ez fontos, aztán lehet próbálkozni. engedjétek el magatokat, semmi stressz, főleg a barátnőd ne úgy fogja fel, mint valami "próbát".
szerintem amúgy nem nagy dolog, van akinek extra jó. nekem átlagos volt. nem túl sokszor csináltunk még mellesleg :)
19/L
1. Beöntés vagy legalább előtte székelés. Alapos tisztálkodás.
2. Tágítás.
3. Rengeteg síkosító.
4. Óvszerrel lassú, finom becsusszanás, közben csikló izgatás.
5. Székletes ujjal/farokkal (ha nem kakás, de a hátsójában jártál, akkor is!) kerülni a hüvelyt! Popsit, hüvelyt nem váltogatni, mert komoly fertőzés lehet a vége!
6. Alapos tisztálkodás.
7. Semmiképpen nem rendszert csinálni belőle, mert durva következményei lehetnek a nő számára. Maradjon csak ünnepi alkalmakra.
Majd kitapasztaljátok, melyik póz a legkevésbé fájdalmas. Olyat kell választani, amiben a legernyedtebbek a farizmok. Nekem pl ez vált be:
"a legkevésbé fájdalmas póz"
de csessze meg régen rossz ha a szexben valami fáj ... én ezt nem értem, persze a popószexet se úgy egészében, be kellene tiltani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!