Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élvezés után lehet szex?
Szeretek a barátomnak örömet okozni szájjal. Egész a végéig. Utána viszont szeretem ha ő is kényeztet, és szeretnék vele együtt is lenni, de ő semmiképp nem akar gumit húzni, én meg nem szedek tablettát. Ha miután elkényeztettük egymást, vesz egy alapos fürdőt, akkor folytathatjuk a dolgot megszakítással? Nem lehet belőle baj?
Légyszi ne cikizzetek, csak egy kérdés!
Nem kéne kockáztatni!!!
Gumi vagy tabletta! Ez a két legbiztosabb megoldás! A megszakításos "védekezéssel" simán teherbe eshetsz! Nőgyógyász is annak javasolja ezt a védekezési formát, akinek nem okoz gondot, ha teherbe esik!
Ne haragudj, de nem tudom te mégis milyen szakkönyveket meg oldalakat olvastál, mert bizony hülyeségeket mondasz.
Ott kezdődik, hogy a spermicidek HORMONMENTESEK. Bár az igaz, hogy nem megbízhatóak.
A pesszáriumot meg összekevered a spirállal. A spirált a méhedbe rakják, és nem teszik fel szülés előtt. A pesszárium egy sima kis gumisapka, amit a méhszáj elé kell helyezni, és bárki használhatja.
Pesszárium+spermicid, vagy spermicid+megszakítás együtt jó lehetne neked.
Önmagában viszont egyiket sem ajánlom.
hát ezen már én is gondolkodtam... mert hasonló a helyzet, de én úgy oldottam h egy ideig csináljuk aztán egyszer csak átváltunk orálra (69 vagy csak egyikünk) és igy gyakorlatlag megfordítva a helyzetet, minden van...
(és nem nem gusztustalan számomra hogy miután bennem volt, utána a számban lesz...)
Ha elment a párod utána mossa le a farkát tusfürdővel és pisiljen egyet, hogy a húgycsőből is ürüljön ki a sperma! Utána lehet adni!
Sajnos mi is csak megszakítással védekezünk és eléggé parán vagyok, mert naponta többször is szeretkezünk! És hát a nagy számok törvénye....
Azért eshetsz teherbe, mert az előváladékban is van sperma...más miatt nem!(ha a párod időben ki tudja venni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!