Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Élvezés után lehet szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élvezés után lehet szex?

Figyelt kérdés

Szeretek a barátomnak örömet okozni szájjal. Egész a végéig. Utána viszont szeretem ha ő is kényeztet, és szeretnék vele együtt is lenni, de ő semmiképp nem akar gumit húzni, én meg nem szedek tablettát. Ha miután elkényeztettük egymást, vesz egy alapos fürdőt, akkor folytathatjuk a dolgot megszakítással? Nem lehet belőle baj?

Légyszi ne cikizzetek, csak egy kérdés!

2011. okt. 11. 18:57
1 2
 1/12 You got OWNED! ***** válasza:
100%
Megszakítással mindenféle képpen lehet baj. Gumi vagy tabletta. Nincs más mód.
2011. okt. 11. 18:59
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem kéne kockáztatni!!!

Gumi vagy tabletta! Ez a két legbiztosabb megoldás! A megszakításos "védekezéssel" simán teherbe eshetsz! Nőgyógyász is annak javasolja ezt a védekezési formát, akinek nem okoz gondot, ha teherbe esik!

2011. okt. 11. 19:01
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2011. okt. 11. 19:04
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Hát ha az nem baj, hogy 9 havonta terhes leszel, akkor nem lehet belőle baj :D
2011. okt. 11. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:
A gumin és a tablettán kívül van még azért alternatíva például létezik hüvelykúp is amit ugye felkell helyezni és utána pár óráig nyújt védelmet így legalább nemkell folyamatosan gyógyszert szedni de ezeknek a biztonsága is kétséges mint minden másé. Itt egy link nézzétek azért meg :) [link] a megszakítás mindig kockázatos bárhogy is csinálja az ember :) 21/F
2011. okt. 11. 19:06
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez így van! Az a baj, hogy már átnyálaztam a netet, meg különböző szakkönyveket, és sehol nem találtam megfelelőt. A spermicid alapúakat nem ajánlják, mert magas hormontartalmúak, és nem teljesen megbízhatók. A gumit a barátommal nem is igazán tudjuk használni, mert irritálja a bőrömet, meg a barátom úgysem szereti. Fogamzásgátlót meg sajnos nem tudok szedni ritmuszavar miatt nem engedi a dokim. Pesszáriumot meg megint nem ajánlják szülés előtt. De akkor is szeretnék valami megoldást, mert ezt így nem lehet. Nem lenne jó egy nem kívánt terhesség! 25/L
2011. okt. 11. 19:13
 7/12 A kérdező kommentje:
19:05 Hagyjál a hülyeségeiddel! Örülj neki, hogy neked nem kell ilyenekkel foglalkoznod, gondolom pasi vagy... Még "jó", hogy mindig a nőnek kell ilyenekről gondoskodnia... :S Erről ennyit!
2011. okt. 11. 19:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem tudom te mégis milyen szakkönyveket meg oldalakat olvastál, mert bizony hülyeségeket mondasz.

Ott kezdődik, hogy a spermicidek HORMONMENTESEK. Bár az igaz, hogy nem megbízhatóak.

A pesszáriumot meg összekevered a spirállal. A spirált a méhedbe rakják, és nem teszik fel szülés előtt. A pesszárium egy sima kis gumisapka, amit a méhszáj elé kell helyezni, és bárki használhatja.

Pesszárium+spermicid, vagy spermicid+megszakítás együtt jó lehetne neked.

Önmagában viszont egyiket sem ajánlom.

2011. okt. 11. 20:42
 9/12 anonim ***** válasza:

hát ezen már én is gondolkodtam... mert hasonló a helyzet, de én úgy oldottam h egy ideig csináljuk aztán egyszer csak átváltunk orálra (69 vagy csak egyikünk) és igy gyakorlatlag megfordítva a helyzetet, minden van...

(és nem nem gusztustalan számomra hogy miután bennem volt, utána a számban lesz...)

2011. okt. 11. 23:31
 10/12 anonim válasza:

Ha elment a párod utána mossa le a farkát tusfürdővel és pisiljen egyet, hogy a húgycsőből is ürüljön ki a sperma! Utána lehet adni!

Sajnos mi is csak megszakítással védekezünk és eléggé parán vagyok, mert naponta többször is szeretkezünk! És hát a nagy számok törvénye....

Azért eshetsz teherbe, mert az előváladékban is van sperma...más miatt nem!(ha a párod időben ki tudja venni)

2011. okt. 12. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!