Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megéri szűznek maradni?

Megéri szűznek maradni?

Figyelt kérdés

szilveszterkor megfogadtam, hogy 20 éves koromig megszeretném tartani. nem ám ilyen hirtelen fellángolásból, hanem mert rádöbbentem arra, hogy az előtt nem lesz életre szóló szerelemmel teli kapcsolatom,akkor meg minek odaadnom magam valakinek, aki nem marad mellettem,max. 3 évig?

mégis értelmes dolog ez, vagy ha majd jön a pillanatnyi nagy Ő,akkor az első randira rá adjam oda neki magam oda, kb. egy év múlva, és aztán lesz ami lesz?? 16/l

2014. máj. 6. 21:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Még egy ideig várj vele, mert nagyon naiv vagy.
2014. máj. 6. 21:34
 2/17 anonim ***** válasza:
Pf.
2014. máj. 6. 21:34
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
(meg)fogadásból,brahiból,menőségből,stb... ne tartsd meg és ne is veszitsd el. Élj averzióktól mentes normális életet, és ha lesz partnered akit kivánsz, azzal szeretkezz, ha pedig nem, akkor nem. Ne kitalált "szabályokat" kényszerits magadra, totál értelmetlen.
2014. máj. 6. 21:35
 4/17 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, de ha jön az igazi, akkor húha:D Nem fogod te se betartani, kívánni fogod őt... (Tapasztalat) 17l
 5/17 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nem így működik.
 6/17 anonim ***** válasza:

Minden rajtad áll.

Ha úgy érzed, akkor odaadod, ha nem nem. Mert, ha valakit nagyon megszeretsz (még ha csak pár évig is vagytok együtt), akkor is számít... és az, hogy ha a következőnél már nem leszel szűz, ugyanúgy lehet vele is az első... (nem úgy értem, hogy újra szűz leszel, hanem úgy, hogy új ember, új kapcsolat. Más.)

7/17 A kérdező kommentje:
oké, hogy nagyon naiv vagyok. a barátnőimet sorra b@s*z@k, b@*zt@k,és semmivel sem boldogabbak,mint én :/
2014. máj. 6. 21:36
 8/17 A kérdező kommentje:
a többieknek pedig köszönöm :)
2014. máj. 6. 21:37
 9/17 anonim ***** válasza:
a problémám itt azzal van, hogy "sorra b---ták" és hasonló kifejezésekkel élsz. Amig a szexet "ba--ásnak" nevezed, addig tényleg ne kezdj nemi életbe. Mert simán remek nemi életük lehet a véleményedtől függetlenül. A szex nem b--ás, akkor sem, ha nem életed szerelmével csinálod!
2014. máj. 6. 21:39
 10/17 anonim ***** válasza:
Attól nem leszel boldog, hogy előre megszabod mikor veszítsd el. Akkor veszítsd el, amikor úgy érzed készen állsz rá. Ez általában 3-4hónap után történik meg egy kapcsolatban.
2014. máj. 6. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!