Megéri szűznek maradni házasságig? Vár még valaki ezzel házasságig?
Hú ez amúgy elég nehéz kérdés, de ha mindkettőre kell példát hozni:
Várj, mert szép dolog és becsülendő
Ne várj, mert a kapcsolatoknak fontos része a szex, és ha hozzámész valakihez, majd utána derül ki, hogy nem működik annyira köztetek a szex akkor jaj...:S
Mind a két dolog érhető szerintem valamilyen szinten, de ha választani kéne, akkor én inkább a ,,Ne várjak" felé hajlok... Persze azért nem mindegy, hogy hány emberrel fekszel le...
Értem, köszi a válaszod!
És amikor azt mondják, hogy "nem biztos, hogy működni fog a szex", akkor mire gondolnak? Mert nem tudom, hogy hogy nem működhet, főleg a mai világban, amikor a szex, az egy természetes dolog, amikor a futókalandok rendkívül gyakorikak.
Igen van, nem egy se nem kettő.
Megéri.
Az aki betartja Isten erre vonatkozó elvárásait, nem csak a házassága lesz "boldogabb", hanem elnyeri Isten helyeslését, ami életet jelent.Kell ennél több?...NEM
Attól még nem biztos, hogy két ember egymásra gerjed.
Vegyük akkor az egy éjszakás kalandokat...két ember találkozik valahol, egymásra gerjednek, aztán lefekszenek egymással... a hangsúly itt a gerjedésen van...
Szia!
A szüzesség elvesztése nem cél,hanem esemény,tehát érdemes arra figyelni,hogy ebben ne érvényesüljön valamiféle versenyszellem!Ellenben ha a kapcsolat megérett,semmiféle dogma ne álljon a szexuális egyesülés útjába!
Házas pedig nem attól leszel,hogy emberek által létrehozott intézményekben,arra bárki áldását adja vagy bevezetik azt egy hivatalos okmányba!Te döntöd el!Ha érett a kapcsolat,ne várj semmire,ha nem érett,akkor pedig várj vele!
A kérdésedre egyszerű a válasz: MEGÉRI!
De feltehetnénk fordítva is a kérdésed: Megéri elveszteni a szüzességed a házasság előtt? A válasz erre egyértelműen NEM!
Hosszútávú érdekeidet mi szolgálja jobban? Egy férfi "szerelme", aki nem kész a házasságig várni ezzel? Ha netán neked fontos is lenne ezen isteni erkölcsi törvény betartása, akkor ragaszkodnál egy olyan sráchoz, akinek a te világnézeted nem fontos, aki átnéz rajtad és csak a saját pillanatnyi érdekeit nézi???
Kérlek olvasd el ezt a részt egy fontos könyvből:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!