Van itt olyan fiú/férfi, aki a házasságig szeretne várni a szexszel?
Csupa kíváncsiságból kérdezem, mert a férfiaknál általában nehezebb kibírni ezt a vágyat :D, de saját véleményem szerint ez nincs nemhez kötve.
Személy szerint én lány vagyok, hasonló felfogással, mint amire a kérdésem vonatkozik, és kíváncsi vagyok, hogy a mai világban vannak-e ilyen fiúk?
A barátnőtök (ha van) akkor ő is szintén így gondolkodik, vagy a lányok általában hogy fogadják ezt?
Kort is írjatok, kérlek :)
Köszönöm!
Miert hazassag utan jobb a szex vagy mi ez a marhasag?
De akkor is csak gyereknemzes celjabol csinalhatjak a katolikusok szerint.
18L
Én az 5-ös válaszoló vagyok elfelejtettem kort írni...45 éves és férfi. Ja és elfeledtem...az őszinte szerelem a szívben van és nem leírt könyvekben, kimondott szavakban..az igazságot sem ott találod. A tisztaságot az lelkedben találod. Magadban kell, hogy higgy és hogy helyesen cselekszel...Boldogsághoz nem kell hit.
45 éves és férfi.
Jujj, de le lettetek pontozva, pedig én még nem is nyomkodtam kezeket, csak az elsőnek egy zöldet!
Örülök neki, hogy vannak páran, akik szeretnének várni a házasságig a szexszel, akár lányok, akár fiúk :)
Kedves 6.!
Te 6 évig vártál a szexszel és a házassággal? Úgy látszik, hogy az egy nagyon nem jól működő kapcsolat volt, hiszen... lehetett volna beszélni a szexről, és az igényekről, hogy kinek mi esne jól, le lehetett volna szűrni az érintésekből és az intim közelségből, hogy ki milyen igényű nagyjából. De még ha ez nem is sikerül, akkor házasság után megbeszélni, kompromisszumot kötni, dűlőre jutni, hogy mi legyen, hogy legyen... sajnálom nagyon, hogy tönkre ment a házasságod :( De ki tudja, hogy Isten miért akarta így...?!
Én hiszek abban, hogyha az Isten iránti szeretetemből megtartom ezt a parancsot, és várok a szexszel, akkor elküld majd mellém egy olyan fiút, aki illeni fog hozzám, ezen a téren is, vakon :) Vagy ha annyira nem is fogunk passzolni, akkor majd megsegít minket az Isten, hogy egymáshoz tudjunk csiszolódni! :) De én ennek ellenére is azt mondom, hogy azért a párkapcsolatban, a házasság előtt lehet beszélni az igényekről és a vágyakról, mert ha ez nagyjából megegyezik és egyforma, akkor nagy baj nem lehet. Meg persze a házasságban is türelmesnek és megértőnek kell lenni, ha éppen nem úgy sikerülnek elsőre a dolgok, ahogy sikerülniük kell.
Kedves utolsó!
Az én boldogságomhoz kell a hit. :) Kívánom, hogy Te is megtaláld ezt a boldogságot! :)
Vidiripi
"Boldogsághoz nem kell hit." Ó dehogy nem kell hit. Hinned kell abban hogy megtalálod a boldogságot mert ha nem hiszel benne akkor nem is fogod megtalálni.
Te magad is írod hogy kell a hit.
"Magadban kell, hogy higgy és hogy helyesen cselekszel..."
Vidiripi
Kérdező!
Isten biztosan nem akarta hogy a házasság tönkre mennyen. Mert Isten számára a házasság az szent dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!