Van itt olyan fiú/férfi, aki a házasságig szeretne várni a szexszel?
Csupa kíváncsiságból kérdezem, mert a férfiaknál általában nehezebb kibírni ezt a vágyat :D, de saját véleményem szerint ez nincs nemhez kötve.
Személy szerint én lány vagyok, hasonló felfogással, mint amire a kérdésem vonatkozik, és kíváncsi vagyok, hogy a mai világban vannak-e ilyen fiúk?
A barátnőtök (ha van) akkor ő is szintén így gondolkodik, vagy a lányok általában hogy fogadják ezt?
Kort is írjatok, kérlek :)
Köszönöm!
Menthetetlenul hatokor vagy kerdezo,es valoszinuleg az is maradsz a tobbi agymosott,kepmutato keresztennyel egyutt.
A hulye papod meg ugyis a sajat baromsagait fogja szajkozni,kozben meg rohog a markaban ahozzad hasonlo hiszekeny,tudatlan szerencsetleneken,hogy milyen jol megel beloluk.
Mutasd csak meg nyugodtan neki ezeket a hozzaszolasokat.
Megtaláltam a korábban említett könyvet magyar nyelven is.
Többek között az is le van benne írva, hogy azok az igazán erkölcstelen emberek, akik a házasság előtti szexet akarják megakadályozni. (Szerintem megéri az egész könyvet az elejétől a végéig elolvasni, nem hosszú, de annál tanulságosabb. Ez a rész konkrétan a 12.-13. oldalon van.)
Ha esetleg a könyv végigolvasása után továbbra is abban hiszel, amiben eddig, szíved joga. De legalább rendesen végiggondolt álláspontot fogsz képviselni.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Drága Istenem! Rossz olvasni, hogy mit írnak a Bibliáról. Mennyira útálod a paráznaságot!
(ez költői kérdés lett volna, de nem költői kérdés, csak mondatnak szántam)
Utolsó, egyrészt rohadtul nem lehet érteni, hogy mit akarsz mondani.
Másrészt nagyon érdekes az az elmélet, hogy a Világmindenség Teremtője azzal van elfoglalva, hogy felnőtt emberek mit csinálnak az ágyban meztelenül. Most komolyan, nincs jobb dolga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!