Megéri szűznek maradni?
szilveszterkor megfogadtam, hogy 20 éves koromig megszeretném tartani. nem ám ilyen hirtelen fellángolásból, hanem mert rádöbbentem arra, hogy az előtt nem lesz életre szóló szerelemmel teli kapcsolatom,akkor meg minek odaadnom magam valakinek, aki nem marad mellettem,max. 3 évig?
mégis értelmes dolog ez, vagy ha majd jön a pillanatnyi nagy Ő,akkor az első randira rá adjam oda neki magam oda, kb. egy év múlva, és aztán lesz ami lesz?? 16/l
Akár egyéjszakás, akár nem élvezhette, és lehetett neki jó is :) Értelmes ember vágyból szexel, akár csak egyszer alkalmi partnerrel is :) Nincsenek kötelező klisék aminek meg kéne felelni. A kulturáltan művelt szex nem b--ás :)
PErsze nem tartottuk a gyertyát, nem tudjuk hogy csinálták :D Egyébként egy vad menet egy totál szenvedélytől megőrűlve, no az az, de az is tuti jó olyankor ha elönt a vágy, és leszáll a vörös köd :) Szóval ne becsüld le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!