Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megéri szűznek maradni?

Megéri szűznek maradni?

Figyelt kérdés

szilveszterkor megfogadtam, hogy 20 éves koromig megszeretném tartani. nem ám ilyen hirtelen fellángolásból, hanem mert rádöbbentem arra, hogy az előtt nem lesz életre szóló szerelemmel teli kapcsolatom,akkor meg minek odaadnom magam valakinek, aki nem marad mellettem,max. 3 évig?

mégis értelmes dolog ez, vagy ha majd jön a pillanatnyi nagy Ő,akkor az első randira rá adjam oda neki magam oda, kb. egy év múlva, és aztán lesz ami lesz?? 16/l

2014. máj. 6. 21:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
# 9 a dolog után max. 1 hónapig voltak együtt. nem egy barátnőmnél,hanem hétnél. olyan is volt, amelyik egy éjszakásra sikeredett. no én az ilyet nevezem b...s.ak :)
2014. máj. 6. 21:50
 12/17 anonim ***** válasza:

Akár egyéjszakás, akár nem élvezhette, és lehetett neki jó is :) Értelmes ember vágyból szexel, akár csak egyszer alkalmi partnerrel is :) Nincsenek kötelező klisék aminek meg kéne felelni. A kulturáltan művelt szex nem b--ás :)

PErsze nem tartottuk a gyertyát, nem tudjuk hogy csinálták :D Egyébként egy vad menet egy totál szenvedélytől megőrűlve, no az az, de az is tuti jó olyankor ha elönt a vágy, és leszáll a vörös köd :) Szóval ne becsüld le :D

2014. máj. 6. 21:54
 13/17 A kérdező kommentje:
:) nem becsülök le én semmit :)
2014. máj. 6. 22:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a szüzességet túlértékelik. Ha jön valaki, akit tényleg nagyon nagyon szeretsz és bízol benne és kívánod, nyugodtan feküdj le vele. És ha csak 3 évig maradtok együtt akkor mi van? Nem kell fűvel, fával lefeküdni, meg 2 hét után ágyba bújni egy sráccal, de ha igazán szeretsz valakit és szeretnéd akkor tedd meg nyugodtan. L16
2014. máj. 7. 18:07
 15/17 A kérdező kommentje:
változtattam a gondolkodásomon.:) biztos vagyok abban, hogy házasságig nem fekszem le senkivel. és most nem az van, hogy még gyerekesebben gondolkozom..
2014. jún. 10. 22:32
 16/17 anonim ***** válasza:
De.
2014. jún. 10. 22:59
 17/17 A kérdező kommentje:
,,a se*ben az ölelés a legjobb.." szerintem még mindig megérné minden tininek :)
2014. okt. 23. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!