Szerintetek nagyon felelőtlen döntés lenne 13 évesen elveszteni?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok. A barátom 16. 2 hónapja vagyunk egyutt. Már volt hogy szóbakerült a szex. Ő már nem szűz, de azt mondta, hogy vár rám. Mondtam neki hogy rengeteget agyalok a szex temán. Azt mondta nem fog velem azért szakítani, mert esetleg egy ideig még nincs köztönk ilyesmi.De nem szeretném tőle sem ,,megvonni'' ezt az élvezetet. Meg ami azt illeti én is vágyom rá. De nagyon fiatalnak tartom magam. Mit tegyek? 13L2015. jan. 7. 17:38
11/12 anonim válasza:
Meg csak tizenharom vagy. Ezt a dontest jol gondold at. En meg igy tizenhat evesen is varnek vele minimum fel evet. Egy ennyi idos fiu ugysem hiszem hogy kimoly dologot akarna
12/12 anonim válasza:
mindenképpen várj!! én 16 évesen vesztettem el, de még akkor sem voltam rá elég felkészült....lelkileg megviselhet...ne csináld inkább! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!