Csak szerintem volt felelőtlen döntés?
1. válaszoló: Hát inkább féltem a kicsit mint a kutyát. A kutyusnak találhatunk új gazdit de a gyerek élete végéig hordozni fogja a sebeket vagy még rosszabb.
2. válaszoló: Hát nem nagyon. De majd beszélek a fejükkel.
Egyszer amikor kicsi voltam megtámadott unokabátyám kauja és azóta nem bízom ebben a fajtában.
Felelőtlen vagy sem...a fene tudja.
Attól, hogy első kutyások még nevelhetik jól, mert hát vannak akik sokadik kutya után se értenek hozzá.
De tényleg nem ajánlott első kutyásoknak , kisgyerek mellé meg semmilyen fajtát se ajánlanék, mert a szülők a gyerekkel foglalkoznak legtöbbet. A kutyára meg nem lesz idejük.
Viszont, ha alaposan felkészültek a nevelésből, és határozottan normálisan fognak hozzá nem lesz gond.
Bár, mivel a segítségedet visszautasították, azt gondolom, nem készültek fel a nevelésre, és nagyon sok gondjuk lesz.
Azt tudom csak tanácsolni, ha tőled sem fogadnak el segítséget, legalább olvassanak el pár könyvet a témáról, nézzenek ilyen TV műsorokat.
Szia.
Szerintem egíátalán nem kell félteni a kisbabát.Nekem sok ismerősömnek van kaukáziusi és egyéb nagytestü kutyafajátjuk.mindenhol van egy gyerek. a kutya nem bántja a gyereket főleg ha a kutya még kölyök.eszébe sem jut.csak engedni kell, hogy megismerje,megszagolja .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!