15 éves vagyok. Fél év múlva lesz a 16. születésnapom. A szüleimtől kiskutyát kértem, de szerintük túl felelőtlen vagyok. Mit tegyek? Hogy bizonyítsam be, hogy nem vagyok az?
hát lehet, hogy ezt tényleg nem gondoltad eléggé át...
mármint én abszolút támogatom, hogy a "gyerekek" mellé kerüljön kutya, de mindjárt itt az érettségi, utána ha minden jól megy, felvesznek egy egyetemre - ami lehet, hogy az ország másik felében lesz...
akkor ki viszi minden nap 1-2 órára sétálni a kutyád?
sajnos így ismeretlenül mi nem tudhatjuk, hogy a szüleid miért tartanak felelőtlennek egy kutyához...
de pl. ha látják rajtad, hogy kitartóan dolgozol a kutyusért, talán megváltozik a véleményük...
(pl. tanulj jól, segíts be a házimunkában,...)
Nem tudom, hogy miért gondolják a szüleid, hogy felelőtlen vagy, de az biztos, hogy a kutyatartás óriási felelősség és sok időt igényel.
Mennyi időd van naponta foglalkozni a kutyával? Naponta(esetleg naponta többször) el tudnád vinni sétálni?
Van rá elég pénzetek(prémium táp, oltások, fekhely, ház, játékok)?
mit értesz az alatt, hogy foglalkozol a meglévővel?...
(amúgy ha van már, minek még egy?...)
napi hány óra séta, tanítás,... az nem foglalkozás, hogy kimész és megsimogatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!