Hogyan bizonyítsam be az önkormányzat felé, hogy nem volt tavaly kutyám?
Le kellett volna jelenteni az elpusztulásukat 30 napon belül.
ha állatorvos kezelte őket, altatta, akkor ő tudja igazolni.
Ha eladtad, akkor kéne a szerződés.
Kérdezz rá milyen kutyák vannak a neveden és melyik állatorvos adta le a nevedet.
Lehet, hogy valaki több év után oltatlan kutyáját (hogy elkerülje a büntetést, mert több évig nem oltotta) a te nevedre iratta be. És az állatorvos nem ellenőrizte a személyijét.
Akkor az állatorvos igazolhatja, hogy nem te voltál. (ha emlékszik) de mindenképp ő a sáros, hiszen, ha nem is meri a tulajdonost, akkor ellenőriznie kéne,hogy igazat mond-e
Ok,köszi,megkérdezem!
De a helyi állatorvos nem hiszem hogy személyikkel szórakozik,mert az én kutyámnak is van oltási könyve,ő adta,de abban csak a kutya neve,fajtája,neme szerepel,meg az oltásokról a matricák.Hogy én ki vagyok,hol lakom az sehol nincs benne.
Így van,nekik kell bizonyítani.
Írj nekik egy levelet,ha nem hagynak fel a zaklatásoddal,a médiához fordulsz.Ugranak az ilyen történetekre,a hivatalos szervek meg nem szeretnek nyilvánosan beégni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!