Egy önkormányzat tulajdonában lévő üdülőházat meg lehet venni egy magánszemélynek? (átlagembernek)
Figyelt kérdés
Van erre egyáltalán lehetőség? Ha igen, hogyan? Nem tudom, hogy egy átlagember az önkormányzattól vehet-e házat, sajnos ilyen szituációban még nem volt részem, és nem tudom, hogy működik.2011. nov. 5. 18:39
1/2 anonim válasza:
Én Pest megyében élek, és ez ügyben voltam bent az Önkormányzatnál. Szeretnénk megvenni a házunk mellett lévő telket, ami önkormányzati tulajdonú. Azt mondták, hogy írjak egy kérvényt és a testület megszavazza, hogy milyen áron eladó, egyszóval meglehet venni!
2/2 A kérdező kommentje:
Ó, azt hittem, erre már sosem kapok választ senkitől, de szerencsére nem így lett. Nagyon szépen köszönöm az információt! :) És ezt a kérvényt hol és hogyan lehet intézni?
2011. dec. 11. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!