Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem fogja azt mondani a doki,...

Nem fogja azt mondani a doki, hogy felelőtlen vagyok?

Figyelt kérdés
Pár éve megmondták nekem, hogy nagy valószínűséggel nem lehet gyerekem. A mensim is olyan, hogy van mikor normális, pontosan 28. napra jön, megfelelő erősségű és hosszúságú, de sokszor csak épp, hogy jön valami, sőt, van hogy egy hónapra ki is marad.Az orvos pár éve azt mondta, hogy ezzel nem hiszi, hogy tud bármit is tenni. Legutóbb május 17-én volt, akkor normális, 5 napos. Aztán június 17-én is jött, de akkor inkább barnázás, ami nálam ugyanúgy megszokott. Aztán volt 2 hetem, amikor baromira hányingerem volt mindentől, undorodtam a kajáktól. Azt hittem azért, mert vizsgaidőszak van, és ideges vagyok. El is múltak ezek a dolgok, éltem az életemet, aztán júliusban semmi mensi nem volt, plusz a mellem is elkezdett feszülni, meg megint visszajöttek a hányingeres tünetek, erősebben. Most szombaton kaptam észbe, hogy nem ártana tesztet csinálni. Pozitív is lett. Hétfőn megyek dokihoz, azonban ahogy számolgatom, már 11-12 hetes lehetek.Félek tőle, hogy meg fog szólni a doki. Bár ezt amit itt leírtam, persze neki is el fogom mondani. Egyébként szerencsére alapból egészségesen élek, nem iszom, nem dohányzom. Megteheti, hogy megszól vagy kioktat?
2016. aug. 2. 09:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2016. aug. 2. 09:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem szólhat meg. Egy ismerősömre is rámondta a doki, hogy meddő, ő akkor jött rá, hogy terhes, amikor már egyértelmű magzatmozgást érzett bőven a félidő után. PCOS miatt évente 1-2 alkalommal menstruált, és túlsúly miatt a hízás sem volt feltűnő.

A babával minden rendben volt, a doki annyit mondott, h történnek csodák.

2016. aug. 2. 09:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a menzeszed nem megbízható,érthető hogy nem vetted észre. Nem ismerem az előzményeket,hogy mire fel állította doki hogy nem lehet gyereked,de én másik orvost keresnék az biztos.
2016. aug. 2. 10:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Persze, én sem ahhoz akarok menni, akinél voltam. Őszintén megmondom, én sem tudtam mire mondta. 18 éves voltam, már 5 éve menstruáltam és még mindig össze-vissza volt, anyum mondta, hogy nézessük meg. Ekkor csak úgy odabökte, hogy hát nem lesz gyereke. Utána még mondott valamit, de azt csak úgy édesanyámnak, engem már nem is érdekelt, mert kiborultam.
2016. aug. 2. 10:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szólhat meg. Nekem is ilyen volt (tulajdonképpen nem is volt) a menzeszem. Mondj el neki mindent és szerintem inkább ő is örülni fog, hogy ilyen előzmények mellett sikerült. Nálam csak ultrahang után tudták megállapítani, hány hetes vagyok. Ne aggódj!
2016. aug. 2. 10:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is "meddő" anyától születtem, papírja volt róla. Aztán mégis spontán teherbe esett.
2016. aug. 2. 11:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hihihi! Nekem is papírom van a meddőségemről. 16 hetes terhes vagyok. :-)
2016. aug. 2. 11:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Akinek be lehetne szólni, az nem Te vagy, hanem az orvos. Nem igazán tud mit csinálni a problémáddal, de azért el sem küld kivizsgálásra?! Gratulálok a babához, és keress egy lelkiismeretes orvost!!!
2016. aug. 2. 11:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem fog megszolni, ugyanigy mond el neki ezt
2016. aug. 2. 12:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is meddő vagyok. Most várom a második babám. 😊

Kérdező gratulálok! És sztem nem szidhat le! Sőt veled kell örülnie hogy csoda történt!

Az én orvosom imádja az ilyen történeteket!

2016. aug. 2. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!