Mi lenne a jó döntés?
A párommal 2éve vagyunk együtt.Tavaly már átestem egy abortuszon,mivel akkor még nem éltünk együtt és korainak talaltuk.
Most viszont kiderült hogy babát várok,de a páromon ugy veszem észre,hogy nem szeretné ,ha meg tartanám,neki az előző házáságából van már két gyermeke,lehet nem akar tőlem is,bar mindig azt szajkózta,hogy szeretne,amig nem estem 2x is teherbe mindig mondta milyen jo lenne bla bla,de már ugy látom,hogy üres duma volt az egész,mert most hülye kifogásai vannak.Én ma voltam nőgyógyásznál azzal a tudattal mentem el,hogy kivizsgáltatom magam és idő pontot kérek a terhesség megszakitására,de amikor meg láttam a monitoron a babát ,már egészen nagy,a multkori terhességemhez képest,es már a 9 hétben vagyok,nem tudtam dönteni,holnapra kell eldöntenem ,hogy mi legyen.Amikor kijottem és meg mondtam a páromanak ,elkezdett velem veszekedni,olyan csunya dolgokat mondott,hogy tartsam meg ha akarom,de majd meg látom mi vár rám,ő biztosan nem fog segiteni ,majd nekem kell hajnali2kor fel kelnem,ha ordit a gyerek,a boldba is majd magam mék,ő majd csak esetleg akkor segit,ha lázas lesz stb...Totál ugy csinál ,mintha az én hibám lenne csak.Pedig a mulktori eset óta annyiszor mondtam neki ,hogy vigyazzon,hogy védekezünk,de hiába ő akkor is belém élvezett,mindig ő az okos én pedig a hü-e. Amikor mondtam,hogy tesztet szeretnék csinalni akkor is kinevetett,pedig már több ,mint 1honapja késett,annyira biztos volt magában.Ugy látszik neki könnyü,mert nem ő neki kell fel fekudni az asztalra az abortuszhoz,nem neki kell ujbol atesnie rajta,én meg itt eszem magam.Már abban sem vagyok biztos,hogy vele szeretnék maradni tovabbra is.A szobába látom a 2gyerekének a baba kori képit es nem mindegy a sirás kerulget álandoan,de ő most is magamra hagyott,nem értem hogy mi az oka hogy ilyen
Undorito fereg az ilyen, szamomra nem lenne kerdes, hogy vele maradok-e. Vedekezni nem akar, de a MASODIK abortuszodra siman elkuldene. En pakolnek es mennek, ez nem kerdes.
A babat pedig neked kell eldontened, hogy egyedul fel tudod-e nevelni, hogy allsz anyagilag, van e tamogatas a csalad reszeros, stb.
Mindenesetre kivanom a legjobbakat, meg azt, hogy el tudd ezt a patkanyt felejteni minel hamarabb.
"Pedig a mulktori eset óta annyiszor mondtam neki ,hogy vigyazzon,hogy védekezünk,de hiába ő akkor is belém élvezett"
ez az ember nem szeret téged, szerintem nem is embernek tekint, ha viccesnek gondolja, hogy évente megölettek egy kis lelket :( a helyedben őt biztosan otthagynám, a babát pedig ha tudnám, megtartanám!
te ennyire buta vagy ?Tudod mi az hogy vedekezes? a megszakitott kozosules nem vedekezes az orosz rulett
A magzatot vetesd el a pasit dobd ki
Es konyorgom szedj valamit mert a sajat gyerekeid olod meg sorba hulye pasik es nem megfelelo vedekezes miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!