Nem tudok dönteni!? Bővebben lent.
Szóval hamarosan megszületik a kicsi fiúnk.
De a név választásban bajban vagyok!!
2 név jöhet szóba.
Az egyik az apa neve, de ezzel az a baj h testvéremnek is az a neve. (ráadásul párom vezeték neve is megegyezik az enyémmel)
Szóval nem tudok meg barátkozni vele h a tesóm, párom és a fiam neve is ugyan az legyen!!
A másik név ami tetszik (végülis páromnak is) De mivel első gyermeke és fiú az ő nevét szeretné adni.
Ilyenkor ti mit csinálnátok? :(
Soha nem értettem a keresztnévfétist, hogy a gyereket hívják úgy, mint az apját/anyját.
Mindenképpen a másodikat adnám.
Hat nekem hazassag utan lett az a nevem, mint parom noverenek, mivel xy-ne nem akartam lenni, igy csak a vezeteknevet vettem fel.
Vicces nagyon, engem nem zavar es sogornomet sem, de megkerdeztuk azert tole, persze a ti esetetek mas, de ha tetszik parod keresztneve es szeretnetek az elso fiu az aparol elnevezni ez ne zavarjon! :) szerintem ez egy szep gesztus parod iranyaba, hogy az o nevet kapja, az meg, h tesod nevevel is egyezni fog, az vicces, hisz ferjedet es testveredet ugyanigy hivjak (meg a kisfiadat is)! :D
Én simán adnám a párom nevét ha fiú lesz, de ő nem szeretné. Amúgy azért is mert tetszik nagyon, be csak mert az ő neve. Így keresgélünk, csak 2. név lesz.
Bocsi de le kell írjam:az Előttem szólónak mennyire igaza van! Minden kérdésnél (jóformán) észrevehető! És van, hogy 1 kommentelő kap véleményt nem is a kérdező... Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!