Volt már úgy vki h a terhesség alatt jött rá h talán rosszul döntött? (párja iránt)
Volt már így valaki h a terhesség alatt jött rá arra h talán a párja nem is az "igazi"
Főleg azoktól kérdezném akik nem hosszú évek után vállalták a közös babát :) De a minimum 1-1,5 év meg volt.
Én mostanában többször úgy érzem h ő még nem nőtt fel ehhez a "feladathoz" (31 éves)
Hat a hormonok kiszurhatnak velunk, de vmiert csak vallaltuk a közös babat. Egy férfi nem a terhesség alatt lesz apa. Neki meg semmi sem változott. Igy sztem ez meg nem ítélhető meg. En is megkerdojeleztem neha magamban h úristen hogy fogok en igy számítani rá... Aztán maskor meg bűntudatom lett az ilyen kételyek miatt. Azóta tudom h számíthatok ra meg ha neha sokszor is kell kérni ezt azt. :D de most h a másodikat várjuk már nagyon másképp áll a dologhoz. És h őszinte legyek sztem a nő is igazán csak évek alatt lesz igazán anya ;)
Miért bizonytalanodtal el?
2es én is ugyan így vagyok vele ahogy írtad..
"En is megkerdojeleztem neha magamban h úristen hogy fogok en igy számítani rá.."
Valószínűleg ő neki könnyebb mert semmi változáson nem esik át.. Én meg hajajjj.. :/
(mondjuk biztosan a hormonok is közre játszanak)
Sokszor rosszul esik h nem érez velem együtt :/
Meg h nagyon lazán áll a dolgokhoz, hamarosan megszületik a pici de ő még halogatná a bevásárlást (pl kiságy) meg h vegyen 1-2 dolgot a gyerekének.. (én általam már meg van elég sok minden, pelenkázó, játékok, ruhák) Szóval én nem szeretek semmit a végére halasztani, ő meg olyan laza h "ahh majd majd" :/
Néha úgy érzem h nem lenne elég türelme a picihez...
Meg h mindent rám hagyna.. Mondván h én vagyok az anyja (oldjam meg)
Ő dolgozik én meg otthon vagyok a babával
(eleinte mondta is h "csak otthon leszel, nem csinálsz majd semmit" )
Na aztán mondtam neki h többet ilyet ne mondjon. Tipikus férfi felfogás...
Igen igazad van utolsó :D
Mikor én mondtam pl h csinálja meg ezt meg azt (pl mosogatás, ágyazás) akkor azért se csinálta meg. Mondom köszi h segítesz. Azt mondta h mivel mondom csak azért se csinálja.
Na akkor legközelebb nem szóltam, hát nem is csinálta meg, ismét meg köszöntem (köszi a semmit)
Aztán legközelebb már nem kellett mondjam, ha látta h hulla vagyok nap végére akkor meg csinálta ezeket az 5 perces dolgokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!