Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már úgy vki h a terhesség...

Volt már úgy vki h a terhesség alatt jött rá h talán rosszul döntött? (párja iránt)

Figyelt kérdés

Volt már így valaki h a terhesség alatt jött rá arra h talán a párja nem is az "igazi"

Főleg azoktól kérdezném akik nem hosszú évek után vállalták a közös babát :) De a minimum 1-1,5 év meg volt.

Én mostanában többször úgy érzem h ő még nem nőtt fel ehhez a "feladathoz" (31 éves)

2016. febr. 23. 20:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

A tudatlanság és az oda figyelés ami kicsit zavar.. (na jó nem is kicsit)

A vizsgálatokra ő is el jön velem, de mintha nem is fogná még fel h baba van a dologban..

2016. febr. 24. 07:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Mindenki mas. Teny, h a parod hozzaalasa nem a legidealisabb, de nem egyformak a ferfiak sem. Sokuk csak a baba szuletese utan, sot, az is elofordul, h 2-3 eves korukban kezdrnek el kotodni iigazan, smikor mar el tudnak vele tarsalogni stb. Az en parom is imadta a fiunkat az elso perctol kezdve es nagyon gondoskodo volt. Sajnos neked kicsit nehezebb eset a pasid. Adj neki meg idot, hatha
2016. febr. 24. 09:34
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. febr. 24. 12:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Ő nem éli át azt, amit te, hisz férfi. De ez nem jelenti azt, hogy nem lesz jó apa. Előfordulhat persze, de az is lehet, hogy ha ott lesz a pici a világ legjobb apukájává válik majd. :)

Az én férjem pl. hallani sem akart arról, hogy bent legyen szülésnél. Az ő fejében a filmekben látott sikítozós, kiabálós jelentek kapcsolódtak a szüléshez, és abból nem kért. Aztán úgy alakult, hogy mégis bejött, és végig ott maradt. A fiunk születésére pedig már úgy készülünk, hogy ő is ott lesz. Kerek perec kijelentette, hogy nélküle nem mehetek szülni. ;)

Terhesség alatt az ember lánya nem biztos, hogy tud tiszta fejjel gondolkodni. Rosszul eshetnek olyan dolgok, amiket korábban fel sem vettél volna. És ez szülés után csak fokozódik, úgyhogy kitartás. :)

2016. febr. 24. 14:21
 15/16 anonim válasza:

Kicsit hasonló helyzetben voltam én is annak idején. Bár mi már 5 éve voltunk együtt, mikor terveztük a babát.

Aztán mikor kismama lettem, úgy éreztem, hogy nem törődöm, kiakasztó, nem érdekli az állapotom, a kisbabánk, (lehet kicsit túlreagáltam) és akkor ott elgondolkoztam hogy én biztos ezt akarom, meg hogy ő a nagyŐ, alkalmas arra, hogy apa legyen.

Komolyan megfordult a fejemben hogy ott hagyom.

De ezt megbeszéltünk, és valamennyire megnyugodtam.

Aztán mikor megszületett a kisfiunk, leesett az állam a földig. Pozitív csalódás, hogy a világ egyik apukája lett. :) Nem gondoltam volna róla, olyan passzívnak tűnt, aztán mikor kijöttünk a kórházból, első perctől fogva kivette a részét. A kakispelus kivételével. :)

2016. febr. 24. 23:14
 16/16 A kérdező kommentje:

Ezt jó volt olvasni :))

Valószínűleg én is csak túl reagálom..

2016. febr. 25. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!