Volt már úgy vki h a terhesség alatt jött rá h talán rosszul döntött? (párja iránt)
Volt már így valaki h a terhesség alatt jött rá arra h talán a párja nem is az "igazi"
Főleg azoktól kérdezném akik nem hosszú évek után vállalták a közös babát :) De a minimum 1-1,5 év meg volt.
Én mostanában többször úgy érzem h ő még nem nőtt fel ehhez a "feladathoz" (31 éves)
A tudatlanság és az oda figyelés ami kicsit zavar.. (na jó nem is kicsit)
A vizsgálatokra ő is el jön velem, de mintha nem is fogná még fel h baba van a dologban..
Ő nem éli át azt, amit te, hisz férfi. De ez nem jelenti azt, hogy nem lesz jó apa. Előfordulhat persze, de az is lehet, hogy ha ott lesz a pici a világ legjobb apukájává válik majd. :)
Az én férjem pl. hallani sem akart arról, hogy bent legyen szülésnél. Az ő fejében a filmekben látott sikítozós, kiabálós jelentek kapcsolódtak a szüléshez, és abból nem kért. Aztán úgy alakult, hogy mégis bejött, és végig ott maradt. A fiunk születésére pedig már úgy készülünk, hogy ő is ott lesz. Kerek perec kijelentette, hogy nélküle nem mehetek szülni. ;)
Terhesség alatt az ember lánya nem biztos, hogy tud tiszta fejjel gondolkodni. Rosszul eshetnek olyan dolgok, amiket korábban fel sem vettél volna. És ez szülés után csak fokozódik, úgyhogy kitartás. :)
Kicsit hasonló helyzetben voltam én is annak idején. Bár mi már 5 éve voltunk együtt, mikor terveztük a babát.
Aztán mikor kismama lettem, úgy éreztem, hogy nem törődöm, kiakasztó, nem érdekli az állapotom, a kisbabánk, (lehet kicsit túlreagáltam) és akkor ott elgondolkoztam hogy én biztos ezt akarom, meg hogy ő a nagyŐ, alkalmas arra, hogy apa legyen.
Komolyan megfordult a fejemben hogy ott hagyom.
De ezt megbeszéltünk, és valamennyire megnyugodtam.
Aztán mikor megszületett a kisfiunk, leesett az állam a földig. Pozitív csalódás, hogy a világ egyik apukája lett. :) Nem gondoltam volna róla, olyan passzívnak tűnt, aztán mikor kijöttünk a kórházból, első perctől fogva kivette a részét. A kakispelus kivételével. :)
Ezt jó volt olvasni :))
Valószínűleg én is csak túl reagálom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!