Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Teljesen ki vagyok
A babád és a méhed megérzi a sok stresszt, de a sokórás trágyalapátolás sem épp a megfelelő foglalatosság terhesen.
A végén még túlhajtod magad.
Párod tegye félre a személyes sértéseit, ha fontos neki a gyerek és te. Te viszont kommunikálj felé kedvesebben, mert nem hiszem, hogy úgy kezdődött az egész, hogy többórás lapátolást végignézett, mire megkérdezte, segítsen-e. Gondolom, már az elején közölve lett vele, hogy nincs köze hozzá, biztos hogy volt valami előzmény. Pl. eleve sértődött hangulat. Kicsit nézd az ő oldaláról is, ha meg akarod érteni.
A gyereket szereti?
“Szeretné a babát, legalábbis szerintem.”
Ne haragudj, de ha ez sem ismered a másikban akkor nem értem hogy lehetsz terhes tőle.
A válós sztorik ilyen alapokra épülnek.
Szerintem még most döntsd el hogy ti kik vagytok egymásnak.
ad1
A gyerek utáni fizetés nem úgy van, ahogy ő gondolja. Jobb lenne, ha ezzel kapcsolatban felvilágosítanád.
ad2
"Szeretné a babát legalábbis szerintem."
Sosem beszélgettek erről?
"persze örült amikor elmondtam hogy babánk lesz"
Ez mit jelent? Hogy kész tények elé állítottad, jön a gyerek és kész?
Elég bizonytalannak tűnik ez a kapcsolat és az sem túl biztató, hogy ordibál, miközben nagyon jól tudja, hogy nem vagy lelkileg a toppon.
Én biztosan nem maradnék egy ilyen ember mellett, függetlenül attól, hogy éppen terhes vagyok-e, vagy sem. Ez a helyzet később sem lesz jobb.
Ha szeretné a babát, akkor nem megkérdezné, hogy segítsen-e, hanem kivenné a kezedből a lapátot és leültetne. Ha szeretne téged, nem jelentené ki 3 évvel ezelőtt, hogy nem segít a lovak körül, akik neked nyilván fontosak, hanem melletted állna.
Azt véletlenül nem jelentette még ki, hogy nem hajlandó pelenkázni/büfiztetni, vagy átvállalni a házimunkát az első pár hétben, amíg rendbe jössz a szülés után?
"és ami a legrosszabb azt mondta ne intézzem az apaságival kapcsolatos ügyeket (nem vagyunk házasok) mert ha telebeszélik a szüleim a fejem és le lépnék a gyerekkel akkor biztos hogy nem fog fizetni semmit."
A kettőnek mi köze egymáshoz? SEMMI!
Teljesen mindegy mi lesz a gyerek vezetékneve az apának úgyis fizetnie kell.
Nagyon sajnálom a lovadat én is nagy állatbarát vagyok, vegán és 39. hetes kismama, jövő héten szülök. 2 hete az egyik cicánkkal történt valami, este 10-kor nekiindultunk a párommal és kerestük az utcán, mire megtaláltuk. Láttuk, teljesen le van lassulva a mozgása és kapkodta a levegőt. először bordatörésre gyanakodtunk, tiszta nyál volt a kis nyaka. Utána ahogy simogattuk szemmel láthatóan fájdalmai voltak és a kis bordáinál ropogott, mintha hóban lépkednénk. Elvittük másnap azonnal az állatklinikára és még épp időben. Valószínű valaki megverhette, mert egy hatalmas ütést kapott és a kis tüdejébe folyadék ment. A párom 40 perc múlva jött ki a rendelőből, addig volt röngten, kanül behelyezés felkészültünk a legrosszabbra. Végül helyrejött , még itthon kapott 4 napig szemes vízhajtó gyógyszert, karácsonyra meg is gyógyult.
A párodról így annyit, hogy elég bunkó volt veled. Én biztos nem maradnék vele, terhes nővel kiabálni. Én sokszor voltam a terhességem alatt elviselhetetlen, de sosem kiabált velem a párom. A párodnak türelmesebbnek kellene lennie most veled, mindenféle szempontból. Az apaságival kapcsolatban hogy érti az ügyeket? Ketten kellettek hozzá úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!