Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit tennétek ebben a...

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Teljesen ki vagyok

Figyelt kérdés
28 hetes terhes vagyok. 2 napja elkellett altatni egyik hűn szeretett lovamat. Ma viték el a testét. Teljesen kilészültem. 2 napj alig ettem, aludtam. Tudom hogy nem szabad teljesen elhagynom magam a baba miatt de nehéz ennem le kell erőszakolnom azt a pár kanál ételt hogy mégis csak legyen bennem valami. A másik problémám a párom okozza. A lovam elszálítása miatt lapátolnom kellett a sárt és trágyát. Kb 5-6 órán keresztül lapátoltam anyámmal míg a párom csak állt és nézett minket. Egyszer kérdezte hogy segítsen de méregből rá vágtam hogy nem és utána nem is próbálkozot. Anyum megszolta emiatt hogy milyen lusta és hogy képes engem elnézni hogy terhesen pakolok majd elküldte hogy hozzon embereket segíteni. Nem jött vissza mert megsértődött. Ez nagyon szarul esett. 3 éve vagyunk együtt és akkor mondta hogy nem fog nekem segíteni a lovak körül és én nem is erőltetem ezt azért is próbáltam figyelmen kívül hagyni őt. Azóta ma jöttem haza és ordíbált velem hogy még csak át se fog jönni értem többett oda nem teszi a lábát és ami a legrosszabb azt mondta ne intézzem az apaságival kapcsolatos ügyeket (nem vagyunk házasok) mert ha telebeszélik a szüleim a fejem és le lépnék a gyerekkel akkor biztos hogy nem fog fizetni semmit. Ez nagyon szarul esett de szeretem és nem tudom mit csináljak. Legszivesebben azt mondanám hogy szedem a cuccom és lépek de nem tudom megtenni de ha így folytatja tudom hogy ezt kell tennem de addigis valami tanácsok a bánatra és erre a helyzet kezelésére? A babára milyen hatással van ez a sok lelki teher?

2017. dec. 29. 21:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
A pasid nem akar sem téged sem a gyereket.
2017. dec. 29. 23:44
 12/31 anonim ***** válasza:
54%

1, Ha nem bírja a lovakat, nyilván nem akar xart se lapatolnam utánuk. Ugyan nem valami férfias dolog elnezni, hogy egy nő trágyát lapatol, miután évekkel ezelőtt szólt, hogy semmiben nem fog segíteni a lovak körül, nem is felhanyhato. Lehetett volna annyi eszed, hogy hívsz segítséget.

2, Nyilvánvalóan egy instabil kapcsolatba véletlenül sikerült be a gyerek. Nem akarja, nem szereti, előbb utóbb egyedülálló anya leszel

2017. dec. 30. 05:39
 13/31 anonim ***** válasza:
18%
Nem idült alkoholbeteg az apa véletlenül...?! Zugivó esetleg?!
2017. dec. 30. 06:44
 14/31 anonim ***** válasza:
44%
Legjobban a gyereket sajnálom .
2017. dec. 30. 07:53
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát én lelépnék..

Nálam is nem tervezett baba volt, az exem egyből szakított velem és eléggé kiakadt, mert ő sem akart gyereket, de terhesség idején együtt éltünk, és rendkívül jófej volt, sosem kiabált, nem stresszelt és tutti nem hagyta volna, hogy lapátoljak akkor se, ha azt mondom ne segítsen. Pedig mi még nem is szerettük egymást sosem..

Ehhez képest neked "párod" van, aki magasról tesz rád, a gyereketekre, egyértelműen lekezel, kicsit sem tisztel, de még csak téged, vagy a gyerekét sem védelmezi.

Undorító, hogy te ezt kapcsolatnak nevezed.

Ha velem bánna így, egyből lelépnék, szülésnél megnevezném apaként, aztán a gyámügy majd intézi az apaságit, a bíróság meg kötelezi fizetésre és megállapítják a láthatást..

Ez minden, csak nem kapcsolat.

Trágyalapátolás majd 30 hetes terhesen?

Olvasod te itt a kérdéseket? Mások még azért is aggódnak, hogy megemelték magukat egy karton vízzel vagy kitakarították a kádat. Te meg ürüléket lapátolsz!

Nagyon szomorú ez az egész..

2017. dec. 30. 09:20
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedül el tudnád látni a babát, menj még most. Nem tisztel téged ez az ember, ami nagyon ciki lesz gyerekneveléskor is. Az meg nem úgy van hogy nem fizet, szép is lenne! Ha bírósági úton csináltatod az apaságit, még azt is fizetni fogja..
2017. dec. 30. 10:12
 17/31 anonim ***** válasza:
92%
Kedves kérdező, tudom hogy nehéz ezt elfogadni, de a párod nem szeret és nem akar titeket. Egy ilyen kapcsolatból hidd el jobb kilépni, mert csak rosszabb lesz.
2017. dec. 30. 11:23
 18/31 anonim ***** válasza:
10%
Ha a párod lemond a gyerekről - megteheti - akkor nem fizet utána, viszont ezzel együtt elveszíti minden jogát is (láthatás, felügyelet stb.), te ismered legjobban a párod, te tudhatod mennyire csak a felindultság vezette, amiért anyukád célozgatott. Te is hívhattál volna segítséget, vagy megcsinálhatta volna anyukád egyedül (a trágya nem nehéz, a sár nehezebb). Az viszont igaz, hogy ha évekkel előtte kijelentette, a lovaknál semmit nem segít, tehetett volna kivételt, de fel nem róható neki. Szerintem itt a szüleid-párod viszonya a legnagyobb gond. Tanácsom a helyzet kezelésére: nyugodj meg!
2017. dec. 30. 14:07
 19/31 anonim ***** válasza:
87%
18, nem mondhat le.
2017. dec. 30. 14:20
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a párod lemond a gyerekről - megteheti - akkor nem fizet utána, viszont ezzel együtt elveszíti minden jogát is (láthatás, felügyelet stb.),"

Kötelező fizetnie, ha látja, ha nem látja.

Joga van látni, ha fizet, ha nem fizet.

Őt bünteti a törvény ha nem fizet.

Téged büntet a törvény ha nem engeded a láthatást.

A kettőnek pedig semmi köze egymáshoz!

Tehát nincs olyan, hogy nem akarom látni ezért fizetni se akarok. Olyan sincs, hogy nem fizet, ezért bosszúból nem láthatja.

2017. dec. 30. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!