Szerintetek felelőtlen döntés volt?
Van egy 9 hónapos gyermekem. Albérletben lakunk ami egy szobás.
Decemberben nem jött meg most 5 hetes terhes vagyok. Először úgy volt nem tartjuk meg, de mégis úgy döntöttem hogy szeretném és megtartom. Párom örül neki.
Én terhes voltam mikor költöztünk a 1.5 éves lánxommal. Mi is albérletben voltunk.
Nyűgös terhes voltam. Minden nyavaja amit írnak rajtam megvolt. Kibírtam. Nehéz volt. Egy nagy házat vettünk. 3 gyerek van. Később mindenkinek lesz saját szobája úgy vettük. A fiam mikor megszületett hasfájós volt. Állandóan fenn volt. A lányom meg még velünk alszik hiába van sajat szibája és ágya. 3.5 éves 22 hónapos és 7 hónapos baba és gyerekek anyja vagyok.
A legnehezebb az ovodába kerülés volt, azóta feszt beteg. Most is. Így ez az egész költözés és terhesseg már eltörpul mellette.
Kitarást neked! Ha minden adott vagy adott lesz nincsen gond ezzel! ☺
Nem tudtok legalább dgy 1+1 szobás albira váltani? A házvásárlás nem egy sétagalopp!! Megvan már konkrétan az ingatlan és az ára? Egy szobában élni 4-en, nagyon nehéz lesz!!
Van egy ismerősöm, aki a nagyszülőnél lakik így a férjével és a két gyerekével, most jön a harmadik gyerekük, egy szobába! Én nem tom, hogy lehet így hosszú távon élni!!!
Tényleg megols lehetne legalább egy másfél szobás albira váltás!
Aki szerint oké 2 gyereket nevelni egy egy szobás albérletbe, annak vagy valami baja van a fejével, vagy magából indul ki, mert ő is így csinálja, vagy csak így tudja csinálni.
A válasz igen, felelőtlen volt a döntés.
Van már egy gyereked, erre szex előtt kellett volna gondolnod, de amit a kérdésed ábrázolja, ez nem sikerült.
Az meg hogy ti albérletből saját lakásba költöztök mire megszülsz...hát azt megnézném!
igen, jól döntöttetek, boldog babavárást és könnyű terhességet!
a kicsit imádni fogják egymást, együtt fognak felnőni, mindig lesz társaságuk. Lehet, hogy az első év nehéz lesz, de a továbbiakat figyelembe véve megéri, jól jön a kis korkülönbség :)
Szerintem jól döntöttél. Két gyereknek, amíg ilyen kicsik, és korban ennyire közel állnak, nem nagyon van még igénye a külön szobára. Ha a pároddal szeretnétek ezt a gyereket, csak kikészülnél, ha "lebeszélnéd" magad róla. Az abortusz nem olyan könnyű dolog, mint ahogy itt sokan kezelik. Főleg annak, aki nem azért megy el rá, mert ő aztán nem, semmiképpen nem akar szülni, hanem azért, mert úgy érzi, a körülmények miatt muszáj neki, szíve szerint meg nem tenné meg.
Jó babavárást! :)
Köszi a válaszokat.
Albérletet nagyon nehéz találni és nagyon drága is. Azért 100 ezreket nem akarunk más lakásába beletenni. A jelenlegi lakásért ami valójában nagy csak az a baja hogy egy szobás fizetünk 40e-ret az elég baráti. Ha lehet már saját lakásba fizetek többet. Nézelődöm folyamatosan, most találtam kettőt ami 3 szobás és tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!