Szerintetek felelőtlen döntés volt?
Van egy 9 hónapos gyermekem. Albérletben lakunk ami egy szobás.
Decemberben nem jött meg most 5 hetes terhes vagyok. Először úgy volt nem tartjuk meg, de mégis úgy döntöttem hogy szeretném és megtartom. Párom örül neki.
Az albérletet nem tartom problémának, ha meg belátható időn belül várható a költözés, főleg.
Én egyedül a kis korkülönbség miatt aggódnék. De ha te úgy érzed, elbírsz majd 2 picivel, akkor nincs kérdés.
Ha l tudok jönni, nagybb albi vagy nagyobb saját akkor nem..
Persze ideálisabb lett volna, ha már akkor jön össze, ha ez megvan...
Plusz a döntés nem a megrtáskor született, hanem a nem védekezéskor!
Egyébként mi is hasonlóan vagyunk...szülőhöz költöztünk átmenetileg, mert eladtuk a lakást, amig házat találunk, a ház megvan, de felújítjuk.. A baba meg úton...jobb lett volna 2-3 hőval később... Vagy gyorsabban haladni a felújítással, de nem így dobta a gép( azt hittük nehezebben jön össze/ gyorsabban haladunk)
Ami a legfontosabb, a tervekből ne engedj, ha egy mód van rá, mert 1 szobaban 4-en az őrület, ha 2 gyerek is van, amíből az egyik csecsemő, és a másik is éppen csak kijön ebből a korból...
(Laktam kollégiumban 10feletti létszámmal, van fogalmam arról milyen együtt élni másokkal, de 2 pici gyerek az más, az egyik ébred, a másikat az apát kelti.. Mert az egy dolog, hogy te hulla fáradt vagy, parodnak viszont a munkahelyén is helyt kell állnia, ahol 4 ember eltartásáért felel, ami baromi nagy felelősség, főleg, ha ott a nyomás a továbblépésre
Ha belátható időben megtörténik a költözés, akkor simán vállaltam volna én is, szerintem nagyon jól döntöttél.
Önmagában egyszobás albira (hangsúly az albérleten van) két gyerek viszont nyomor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!