Van itt kismama aki 2010 okt elejére vagy szeptember végére van kiirva?
érdekes, anyum 160cm, apum 180, nála nem volt gond. ezt hol döntik el? én 170 vagyok, a férjem 185cm :-)
"G."
Én nem tudom, h ki dönti el, h mikor vagy túl alacsony:) Nekem ezt a dokim mondta, de még nem biztosra, csak hogy szte valószínű...De nem magyarázta meg! Két hét múlva megyek újra vizsgálatra, majd rákérdezek és megírom nektek is;)
Borikás km
várjuk a választ :-)
jaj, én már alig bírok oylkor ülni...mint most is.olykor a munka sem megy már.... :-( pedig ki kellene még húzni augusztusig minimum!
G.
OK, mindenképpen írom!
Én is néha nehezen ülök, nekem munka szempontjából szerencsém van, könyvelő irodánk van anyummal, és dolgozhatok heti 3-4 napot simán otthon, ott meg akkor fekszem le picit, amikor szeretnék.
Borikás km
MOndjuk én sem akarok táppénzre menni...Augusztus 31-én jár le a szerződésem.. van 20 nap szabim...azt majd kiveszem augusztusban..addig meg valami lesz:| Bár már június van.. Úristen mintha tegnap lett volna hogy két csíkosat pisiltem:D De még olyan messze van szeptember..
Zsófis
Ti is észrevettétek, h repül az idő?? Annyit lehet a babákkal foglalkozni, h csak úgy telnek a napok:)))
Borikás
iszonyatosan telik...én pl. nyitottam itt egy kérdést(jan.23-án) mielőtt teszteltem, találtam is itt jóbarátnőt, ő akkor 22 hetes volt, én nekem meg épp elmaradt a havim. most meg a barátnőmnek 4 hetes a kislánya és én vagyok már 24 hetes.és tényleg repül most az idő, talán azért mert elfoglaljuk magunkat a kis mocorgásokkal, a beszereznivalókkal.
a babákat terveztétek? és mennyi idő után jött össze?
nelünk modnhatni már 2ideje " volt. 34 éves vagyok, 9 éve vagyunk együtt, ebbl 5 év házasság. a férjem régóta szeretett volna már babát, de én még csak most álltam rá :-) lényegében 2 menszis ciklus utén összejött. és nagyon imádkoztam hogy kislány legyen! :-) imámat meghallgatták.(köszönöm)
Nálunk nem volt tervezett baba, de imádjuk egymást és Őt is:))) 27 vagyok én, 32 apuka:)
Borikás
Sziasztok! Én is bejelentkeznék közétek, 2010. október 6-i dátummal. Úgy tűnik a baba kislány, szerencsére jól vagyunk.
Az idő nagyon szalad, már csak 4 hónap és itt van a Picur.
Szép Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!