Van itt kismama aki 2010 okt elejére vagy szeptember végére van kiirva?
jaj, nekem is van zalán kisbabás ismerősöm. nekem is tetszett az a név, de a férjemnek nem. ha fiú lett volna akkor Zsombor Balázs lenne! ha lesz egy fiúnk, így fogják majd hívni :-) A Gréta kezdete pedig megegyezik a vezetéknevünk kezdetével.
kedves kérdező, mennyiért vizsgál a dokid? az enyémneknincs csak sima UH gépe, mondjuk így is ad 1-2 képet mindig. 8000Ft a vizsgálat nála.
4 fiús anyuka, hát nem irigyellek :-) de gratula neked is,. gondolom a papa most nagyon büszke magára :-)
én már 16 hetesen voltam terheléses cukron, mert a doki gyanakodott rá, de szuper lett szerencsére. hétfőn megyek majd most ismét. genetikai UH-n is többször voltam az eredményeim miatt, de nagyon úgy néz ki minden okés. 20hetesen mi már nagyon zsép kis pofit láttunk 4D-n, de 30hetesen megyünk újra, akkor tényleg azért hogy gyönyörködjünk a picinkben! :-)
a "Grétis" :-)
Október 7-es vagyok
Eddig 5 kilót híztam :) de szinte nem is látszik, nem tudom hova ment :)
Az AFP tökéletes lett hála égnek, nagyon izgultam, hogy jó legyen.
Ezt a terheléses cukrot annyira nem várom, pedig hamarosan nekem is mennem kell. Én is ettől félek nagyon, hogy egyáltalán hogy jutok el a kórházig reggeli nélkül, aztán még megszurkálnak meginni azt az izét, 2 óráig nem tudom mit csinálok, aztán megint megszúrnak. Hát szívesen kihagynám ha lehetne :S nem is merek egyedül menni.
Zsofis- valahogy csak tul élem :) és remélem neked jok lesznek az eredmények!
amugy gondolkodtatok már babakocsiban?? hogy milyet vegyetek? vagy van aki már meg is vette ?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!