Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2010 Novemberre kiírt elsőbabá...

2010 Novemberre kiírt elsőbabás kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 10:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok! En Nov.8-ra vagyok kiirva.Mostanaban sajna kisse kinlodok. A Babo jol van egeszseges. Voltunk 4D-n par napja es a meretei alapjan eleg nagy. Majdnem 1500g, csak a talpa 7cm(gondolhatjatok mekkorakat tud rugni).Meg csak a 29-ik hetben jarunk!!Ja,En viszont nagyon vekony testalkatu vagyok.Persze a pocim jo nagy.Szoval ez kihat mindenre; A mobilitasom egyre kisebb,aludni nehezen tudok,a hatam leszakad es a hasam allandoan kemenyedik barmit csinalok.Neha nagyon elkeseredek. Csak az visz elore,hogy tudom megeri es nemsokara vege.Foleg mikor latom az Uh kepeket. Az mindig megvigasztal!! Vettem mar nehany dolgot,de babaszoba meg nincs,mivel pont koltozes elott allunk!!!
2010. szept. 5. 17:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Azt hiszem hozzátok képest én még egész jol vagyok.Az éjszakai pisi után nem tudok visszaaludni,de egyébként jol birom:)Babaszoba még sehogy se áll:(Ruhákat már kaptunk,de még nem tudtam átválogatni.Babakocsi,hordozo már van.A pelenkázó szekrényen megy a huzavona:)Szekrény legyen,vagy csak feltét egy komodra,vagy ágyra tehetö....?Ti hogy oldjátok meg?
2010. szept. 6. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!