Novemberre kiirt kismamák? Hogy érzitek magatok?
Jaj de megörültem ennek az oldalnak. :)))
Én is novemberi babaváró vagyok, nekem is nagyon lassan vánszorognak a napok a 12.heti UH-hoz. Persze, tudom, minden pillanatot meg kell élni, aztán majd visszasírjuk az elejét, amikor még éppencsak látszódott a pocakunk. ;)
Nekem nagyon pici, éppen látszódó pocakom van, de nagyon tetszik. :)
Terhesjeleim nem igazán vannak, minden nap elgondolkozom ezen... Persze biztosan sokan mondhatják, hogy mázlista, örülj neki, de ez azért valahol ijesztő is. Idegességre befeszül a hasam, így érzem, hogy ott van a pici babó. ;)
Te hogy vagy??
Kint milyen a terhesgondozás? Ott hogy működik az eü. ellátás?
8+6 hetes első babaváró
Előző vagyok, bejglike:
Hát akkor neked tényleg hosszú ez az időszak!!
Igen, már voltunk ultrahangon, az 5. hétben. Hüvelyi volt és már látszódott a 14 mm-es petezsák a 3mm-es embrióval. ;) Annyira meghatódtam, meg is mutatta az UH-os nő. :D
Jól teszed, hogy elmégy UH-ra, legalább látod a babát és megnyugszol, hogy jól van beágyazódva és rendben van a baba.
Na a kívánósság nekem is megvan, mindent kívánok, mindent ennék. :D Hízásra hajlamos vagyok, így azért visszafogom kicsit magam. :)
Mellfeszülésem az elején végig volt, 2 hete az is megszűnt. Néha érzem, de nem annyira jelentős.
Jövő héten megyek megint dokihoz, nekem akkor csinálják a laborokat, remélem minden rendben lesz :).
És nem dolgozol? Mert én igen, esténként és hétvégente pihenek csak, annyira fáradt vagyok, állandóan aludnék. :))
Lányok,
az első válaszoló vagyok. Van egy zárt topikunk, ahol direkt év végére kiírt kismamák beszélgetnek. Akit érdekel írjon nekem privátot, és megírom hol és hogyan lehet hozzánk jelentkezni. Nem írhatom ide ki, mert kimoderálják sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!