Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberre kiirt kismamák?...

Novemberre kiirt kismamák? Hogy érzitek magatok?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 16:23
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Úgy, mintha megállt volna az idő. Sosem jön el a 12 hetes UH.
2011. ápr. 21. 16:25
 2/29 A kérdező kommentje:
Én is már azt várom mikor láthatom végre:)
2011. ápr. 21. 16:27
 3/29 anonim ***** válasza:
dehogy nem, meglátod csak úgy elkezd repülni olyan 8-9 héttől, én oktober végei vagyok, mi a héten voltunk 12 hetes uh ahol már kiderült h majdnem 13 hetesek vagyunk, tehát repül nekünk legalábbis az idő :)
2011. ápr. 21. 16:28
 4/29 A kérdező kommentje:
Az jó :)remélem nekem is repülni fog bár igy nehéz hogy egész nap itthon unom magam semmi dolgom nincs:SKülföldön élek irországban és hát se barát se senki igy naon lassan megy:s
2011. ápr. 21. 16:50
 5/29 A kérdező kommentje:
Hányadik hét után kezd el nőni a has?
2011. ápr. 21. 17:14
 6/29 anonim ***** válasza:

Jaj de megörültem ennek az oldalnak. :)))

Én is novemberi babaváró vagyok, nekem is nagyon lassan vánszorognak a napok a 12.heti UH-hoz. Persze, tudom, minden pillanatot meg kell élni, aztán majd visszasírjuk az elejét, amikor még éppencsak látszódott a pocakunk. ;)

Nekem nagyon pici, éppen látszódó pocakom van, de nagyon tetszik. :)

Terhesjeleim nem igazán vannak, minden nap elgondolkozom ezen... Persze biztosan sokan mondhatják, hogy mázlista, örülj neki, de ez azért valahol ijesztő is. Idegességre befeszül a hasam, így érzem, hogy ott van a pici babó. ;)

Te hogy vagy??

Kint milyen a terhesgondozás? Ott hogy működik az eü. ellátás?

8+6 hetes első babaváró

2011. ápr. 21. 17:47
 7/29 A kérdező kommentje:
Na örülök hogy örülsz:Dkevés a novemberi baba szerintem:Dén 21 ére vagyok kiirva hát itt az ellátás semmit nem ér semmilyen nőgyógyászati vizsgákat nincs az ultrahang meg csoda ha elküldenek ezért megyek majd a 12 ik héten magyar orvoshoz itt dublinba:)az elfog küldeni biztosan jobban foglalkozik a terheséggemmel mint a többi doki:S Hát én se érzek semmit annyi hogy a melleim nőnek de az is mintha megállt volna :)kicsit kivános vagyok de nem nagyon:)kiváncsi vagyok már nagyon az ultrahangra te voltál már?
2011. ápr. 21. 18:12
 8/29 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, bejglike:

Hát akkor neked tényleg hosszú ez az időszak!!

Igen, már voltunk ultrahangon, az 5. hétben. Hüvelyi volt és már látszódott a 14 mm-es petezsák a 3mm-es embrióval. ;) Annyira meghatódtam, meg is mutatta az UH-os nő. :D

Jól teszed, hogy elmégy UH-ra, legalább látod a babát és megnyugszol, hogy jól van beágyazódva és rendben van a baba.

Na a kívánósság nekem is megvan, mindent kívánok, mindent ennék. :D Hízásra hajlamos vagyok, így azért visszafogom kicsit magam. :)

Mellfeszülésem az elején végig volt, 2 hete az is megszűnt. Néha érzem, de nem annyira jelentős.

Jövő héten megyek megint dokihoz, nekem akkor csinálják a laborokat, remélem minden rendben lesz :).

És nem dolgozol? Mert én igen, esténként és hétvégente pihenek csak, annyira fáradt vagyok, állandóan aludnék. :))

2011. ápr. 21. 18:22
 9/29 A kérdező kommentje:
:)Na akkor ugyanolyanok a tüneteink énis hozásra hajlamos vagyok de tudom hogy ha megfszületik a baba és jo kövér leszek le is tudok fogyni majd:Digy nem nagyon sajnáálom magamtol a kaját:)kiváncsi leszek már hogy minden rendben van e utána mondom csak el a szülőknek :) hát nem melózom párom dolgozik én majd megyek tanfolyamra az lessz furcsa majd nekem hogy nem feküdhetek egész nap bár igy meg annyira unalmas:S:)terveztétek a babát?vagy csak ugy jött?minálunk csak ugy jött:)
2011. ápr. 21. 18:35
 10/29 anonim ***** válasza:

Lányok,

az első válaszoló vagyok. Van egy zárt topikunk, ahol direkt év végére kiírt kismamák beszélgetnek. Akit érdekel írjon nekem privátot, és megírom hol és hogyan lehet hozzánk jelentkezni. Nem írhatom ide ki, mert kimoderálják sajnos.

2011. ápr. 21. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!