Vannak itt olyan kismamák, akiket novemberre írt ki a doki az első babával? Hogy vagytok, mozog már a bébi?
Én október végére vagyok kiírva.Nekem a babócám már április vége ota mocorog,persze akkor még én is csak bugyborékolást éreztem,de nekem mostanra már akkorákat rug hogy néha kívülről is látszik.Én is az első babámat várom és ahoz képest én elég korán éreztem már a mocorgást,de ez mindenkinél más.Amúgy nagyon jól vagyok szerencsére csak egy kicsit fáradékony lettem az elmúlt napokban.Amúgy mostmár hogy érzed a bugyborékolást nemsokára megérzed a mocorgást is.Nagyon jó érzés,én mindig mosojgok ha megérzem majd meglátod.Remélem veled is minden rendben,szép babavárást.
22hkm
Igen, köszönöm, én is jól vagyok, csak már nagyon várom a rúgásokat, hogy érezzem konkrétabban a babát. :)
Nagyon várjuk ezt a picit. Örülök, hogy Ti is jól vagytok és egészséges, boldog babavárást Nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!