29hetes vok. Aki novemberre várja a picit az miben hozza majd haza? Rugiba? és még? Fog vki november 20 körül vácon szülni? Polyába hazahoztam? Elsö baba lesz.
Én november 20 körül szülök, de Pesten. :)
Az az időjárástól is függ majd, de egyelőre a következőt tervezem:
Hosszú ujjú body,vastagabb plüssrugi, bundazsák és sapka. Aztán ha nagy hideg lesz akkor egy jó vastag hosszabb zoknit is kap.
A fiam októberi volt, akkor nagyon meleg október volt, ő hosszú ujjú bodyt kapott, rugit - ez is vastagabb plüss rugi volt, viszont ujjatlan - és vékony bundazsákot, sapkát.
Ja és persze a babapléd még ott lesz a hordozóban.
Előző voltam.
Szia!
Én November 15-re vagyok kiírva.
Terv:plüss rugdalozó, hosszú body, bundazsák, vékonysapi, hosszúsapi arra rá, és középvastag pléd.
Nekem is első baba lesz:)
És kislány:)
Én is már mindent megtervezek előre - és egyáltalán nem korai ilyeneken gondolkozni, csak lelkes kismamák vagyunk:)
Neked milyen nemű babád van?
Én amúgy Kistarcsai kórházban szülök majd.
Szia!
Nekem második baba, és nov. 29re vagyok kiírva. A terv olyasmi, mint az előzőeké, persze időjárástól függ.
Pólyában nem viheted haza, ha autós hordozóban szállítod, mert azt úgy nem lehet bekötni a babát a hordozóba. Ha esetleg babakocsival sétáltok haza, mert közel a kórház, akkor a mózes részbe pólyástul beleteheted.
De a legjobb a bundazsák, vagy kezeslábas.
Szia!
Én nov. 11-re vok kiírva és már megvettük neki a kisrucikát amiben hazajön: hosszúújjú body,erre plüss újjatlan rugi,ennek van egy kis kocsikabátja,rá egy vastagabb nagyon aranyos kezeslábas szerűség,vékonysapi,vastagsapi,kiskesztyű és még gondolkozok bundazsákon de az lehet hogy már nem fog kelleni mert hordozóban lesz még vastag pléd.De tényleg időjárás függő lesz.
Boldog babavárást mindenkinek!!!
20:42-esnek üzenem lehet, hogy akkor találkozunk majd novemberben Kistarcsán :)
Boldog Babavárást mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!