Novemberre kiirt kismamák? Hogy érzitek magatok?
:)Na akkor ugyanolyanok a tüneteink énis hozásra hajlamos vagyok de tudom hogy ha megfszületik a baba és jo kövér leszek le is tudok fogyni majd:Digy nem nagyon sajnáálom magamtol a kaját:)kiváncsi leszek már hogy minden rendben van e utána mondom csak el a szülőknek :) hát nem melózom párom dolgozik én majd megyek tanfolyamra az lessz furcsa majd nekem hogy nem feküdhetek egész nap bár igy meg annyira unalmas:S:)terveztétek a babát?vagy csak ugy jött?minálunk csak ugy jött:)
Sziasztok!
Kedves előző, írtam neked privit, érdekelne a topik.
Kedves kérdező, mi igen, terveztük a babát. Tavaly nyáron érett meg a páromban is a gondolat a bébi tervezése iránt, így először próbálkoztunk, majd a naptáras módszerrel 3 hónap alatt sikerült. :) Nagyon örültünk neki, hogy ennyire gyorsan. :)
Mi sem mondtuk még a szülőknek, mi is várni akartunk a 12. hétig, de a napokban úgy döntöttünk, hogy ha jövő héten minden rendben lesz és a 10.hét is eltelik, anyák napján elmondjuk. :)
Nálatok ki tudja a nagy hírt?
Nálunk csak a férjem nővére, aki nővérke és egy baráti pár.
Bejglike:
Most költöztetek ki?
Miért félsz? Fiatalok vagytok?
Biztosan nagyon fognak örülni, elvégre unokájuk érkezik. ;)
Persze, a lényeg, hogy szeretetben nőjjön fel!!
Most átadom a gépem a férjemnek ;), adok enni a kutyinknak, de szívesen írogatnék, akár priviben is, ha van kedved.
Jó éjt!
Hű, négyen is jelentkeztek, mindenkinek elküldtem a tudnivalókat a topikról!
Egyelőre senki jelentkezését nem látom, de amint megjelenik nekem beengedek mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!