Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberre kiirt kismamák?...

Novemberre kiirt kismamák? Hogy érzitek magatok?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 16:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

:)Na akkor ugyanolyanok a tüneteink énis hozásra hajlamos vagyok de tudom hogy ha megfszületik a baba és jo kövér leszek le is tudok fogyni majd:Digy nem nagyon sajnáálom magamtol a kaját:)kiváncsi leszek már hogy minden rendben van e utána mondom csak el a szülőknek :) hát nem melózom párom dolgozik én majd megyek tanfolyamra az lessz furcsa majd nekem hogy nem feküdhetek egész nap bár igy meg annyira unalmas:S:)terveztétek a babát?vagy csak ugy jött?minálunk csak ugy jött:)

Sziasztok!

Kedves előző, írtam neked privit, érdekelne a topik.

Kedves kérdező, mi igen, terveztük a babát. Tavaly nyáron érett meg a páromban is a gondolat a bébi tervezése iránt, így először próbálkoztunk, majd a naptáras módszerrel 3 hónap alatt sikerült. :) Nagyon örültünk neki, hogy ennyire gyorsan. :)

Mi sem mondtuk még a szülőknek, mi is várni akartunk a 12. hétig, de a napokban úgy döntöttünk, hogy ha jövő héten minden rendben lesz és a 10.hét is eltelik, anyák napján elmondjuk. :)

Nálatok ki tudja a nagy hírt?

Nálunk csak a férjem nővére, aki nővérke és egy baráti pár.

2011. ápr. 21. 18:46
 12/29 anonim ***** válasza:
Bocsi, furára sikerült a levelem, becopyztam a kérdező levelét és ottmaradt... bocsi. :)
2011. ápr. 21. 18:50
 13/29 A kérdező kommentje:
Na az jó:) nálunk senki nem tudja csak én meg a páron meg párom eggyik barátja ennyi még nem is merem elmondani csak most kölktöztünk külön anyuéktól és eléggé meglepődnek majd el se tudom képzelni mit szolnak majd:)féle kicsit
2011. ápr. 21. 19:44
 14/29 anonim ***** válasza:

Bejglike:

Most költöztetek ki?

Miért félsz? Fiatalok vagytok?

Biztosan nagyon fognak örülni, elvégre unokájuk érkezik. ;)

2011. ápr. 21. 20:03
 15/29 A kérdező kommentje:
Hát 20 éves vok párom 21:)nem már 2 éve itt élünk kinn csak most költöztünk el ide a fővárosba a melo miatt :)Hát igen csak mindig aztmondják hogy ráérek még meg stb meg elöbb legyen meg mindeneem deha azt nézzük manapság ki az akinek van külön lakása autója meg pénze is senkinek elég rosz a helyzet szoval az a lényeg szerintem hogy tudd fölnevelni és megadni neki mindent én szerencsésnek mondhatom magam mert itt küldföldön sokkal jobb a helyzet:)
2011. ápr. 21. 20:55
 16/29 anonim ***** válasza:

Persze, a lényeg, hogy szeretetben nőjjön fel!!

Most átadom a gépem a férjemnek ;), adok enni a kutyinknak, de szívesen írogatnék, akár priviben is, ha van kedved.

Jó éjt!

2011. ápr. 21. 21:00
 17/29 A kérdező kommentje:
én benne vagyok a privátba csak sajnos most elég lassu a netem mert ilyen mobilnet és 20 perc mire freemailomra föllépek csak májustol kötik be a rendes netet de megprobálhatjuk freemailon ha nem megy akkor meg kitalálunk valamit:)oke-13@freemail.hu várom a leveled:)
2011. ápr. 21. 21:22
 18/29 anonim ***** válasza:

Hű, négyen is jelentkeztek, mindenkinek elküldtem a tudnivalókat a topikról!

Egyelőre senki jelentkezését nem látom, de amint megjelenik nekem beengedek mindenkit.

2011. ápr. 21. 21:39
 19/29 A kérdező kommentje:
na ilyen sokan ?:)akkor érdemes volt kirni:)
2011. ápr. 21. 21:51
 20/29 A kérdező kommentje:
na én jelentkeztem mymyke az a nevem:)majd igazoljatok vissza köszi:)
2011. ápr. 21. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!