Novemberre váró kismamák, hogy vagytok?
Mire vagytok kiírva? Mitek lesz?
Nekem kisfiam lesz, november 23-ra várom nagyon :))
Nov 15. Talán kislány, de dokinéni nem mer biztosat mondani, pedig olyan szépen mutatja magát :)
Készülődök nagyon, szerintem ő is, mert rugdos keményen. Nálunk nagy öröm, hogy évek óta arra készülünk, hogy ő pont ekkor (2011 novembere) érkezzen, és lám, bejött.
nekem lány lessz. neve józsefinn lessz.
13/L
Kedves Első.
2011 11 hó. Csupa 1 és 11. Remélem nem hiszel a számmisztikában, mert az alapján nem sok jó vár rátok...
Szia, én sem hiszek a számmisztikában, csak hallottam, hogy ez nem jelent sok jót.
Ne foglalkozz vele. A számmisztika nem lehet valami ősi, mert a Gergely naptár csak párszáz éves. Ha pl. a hidzsri naptárt nézzük, akkor lehet, hogy egy db 1-es sem lesz benne.
November 23, kislány:)
Miért baj a sok 1? én úgy tudtam, az 1 jó.
Amúgy ezt a meleget nost más nagyon nem viselem jól. Tegnap már nagyon nyűgös voltam, pihenni nagyon nem tudok, másfél éves a 'nagyfiam'.
A meleget én sem birom már nagyon! Szeretnék egy jót aludni hűvösben :)
Az én picim is rengeteget rugdos, főleg most, hogy már befordult.
Vásárolgattatok már? Én már jópár dolgot megvettem. Nem tudok ellenálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!