Novemberre váró kismamák, hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Mire vagytok kiírva? Mitek lesz?
Nekem kisfiam lesz, november 23-ra várom nagyon :))
2011. aug. 27. 12:07
11/15 anonim válasza:
November 10.Még nem tudjuk micsoda,talán jövő héten a 30 hetes uh-on megmutatja magát.A meleget bírom,csak jó lenne egy kis szellő,ráadásul tegnap eltörött a ventillátorunk egyik lapátja és így semmit nem ér,mert bár pörög,de a levegőt nem mozdítja.:(Így várom az esti lehűlést.Hát elég sok mindenünk megvan már,de még hiányzik jópár dolog,nem szeretek semmit az utolsó pillanatra hagyni.
12/15 anonim válasza:
November 9-re kislányt várunk. Hatalmasnak érzem magam, főleg a hasam nőtt meg, pedig csak 6 kilóval vagyok több, így a 30. hétben...állandóan melegem van, rengeteget zuhanyozok, izzadok egész nap...most már lehetne egy kicsit hűvösebb...
13/15 anonim válasza:
Én nov. 22-re vagyok kiírva az utolsó vizsgálat óta. Nehezen viselem a meleget. Egyébként jól vagyunk, csak sokat keményedik a pocakom. Élvezem minden mozzanatát a Picurnak, amit érzek. :)
14/15 anonim válasza:
Ja és kisfiú lesz, aki már 16 hetesen tutira megmutatta magát. :)
15/15 anonim válasza:
Nekem már a 17. héten megmozdult, és korán is kezdett hullámozni a hasam, szóval gatya felkötve, ez a gyerek szét fogja szedni a házat később :D
Nekünk már készül a kiságy, megvan a kocsi, és mosok, vasalok, a keményedések miatt nem merem a későbbi, még pocisabb időkre hagyni a javát. (a nov.15-ös)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!