2010 Novemberre kiírt elsőbabás kismamák hogy vagytok?
Szia!
November 26-ra vagyok kiírva. Nekem is most lett meg a kombinált teszt eredménye és negatív lett :) Amúgy jól vagyok, csak még mindig tök sokat alszom. Nem tudom, hogy a babát érzem-e, vagy csak már nagyon akarom és beképzelem, de kb 4-5 napja 2 naponta érzek valamit a köldököm alatt..olyan mintha valaki nagyon finoman zongorázna benn... :)
Sziasztok!Én nov.16-ra vagyok kiírva(após szülinapjára:)
Nagy a pocim,de a szeméremcsontom iszonyat fáj!
Derekam sokszor szét akar szakadni,az alvás is nehezebben megy....bár én most a 3.babámat várom>>>lehet ezért...
Kis csillagom egy örökmozgó,és sokszor kinyomja magát:)
Jó sokan vagyunk novemberi kismamik:)
Kitartás!Lassan már a végéhez érünk...
Kedves 10.24es valaszolo, a kerdes es az elsö 3 valasz junius elejei. Elsöre en is elcsodalkoztam. :-)))))
En nov. 8-9re vagyok kiirva! Hetfön megyünk uh.ra. Aug.23an megtudtam mi az a joslofajas, azota mar többször volt, olyankor raülök a fittlabdara es 5p mulva elmulik, ugyanigy a derekfajasnal. Nincs nagyhasam, igy aranylag könnyen mozgok. De hamar faradok es ujra jelentkezett az alomkor is. Mar minden kesz a tökibogyo erkezesere, aprosagokat kell meg venni, meg a korhazicsomagot összeallitani.
Kitartas nektek. :-)
Sziasztok!
A harmadik választ adó vagyok (nov.26), hála az égnek azóta már érzem rendesen a manót, bár nem az az őrült aktív baba, néhány mozzanatot leszámítva :) Sajnos allergiás vagyok, úh a napi 40-50 tüsszentés miatt szegénykém szerintem amikor csak teheti alszik, már ha anya így ijesztgeti :) Ettől függetlenül jól vagyunk és lassan elkezdjük a vásárolgatást, babaszoba rendezést..stb
Jó babavárást mindenkinek! 28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!